www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Eenvoudige, nauwkeurige instelling van digitale kotterkop vermindert uitval

Seco Axiabore™ en Axiabore Plus™ digitale axiale kotterkoppen elimineren moeilijke, niet nauwkeurige kotterkopafstellingen die kunnen leiden tot uitval van onderdelen. Het brede digitale display zorgt voor snel en efficiënt afstellen en instellen.

"Voor het nauwkeurig afstellen van kotterkoppen heb je meestal een ervaren operator nodig", aldus Kavita Dandge, productmanager bij Seco. "In werkplaatsen met een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, wordt voor de digitale axiale kotterkoppen gebruik gemaakt van een omkeerbaar digitaal display, zodat operators van elk niveau foutloos de instellingen kunnen aanpassen."

Snel en eenvoudig instellen met Seco digitale kotterkop, het verplaatsen van de kottersnijkant is kritisch voor de kotternauwkeurigheid.

De digitale axiale kotterkoppen van Seco Axiabore en Axiabore Plus gebruiken een digitaal apparaat om de exacte verplaatsingswaarden weer te kunnen geven tijdens het instellen van het gereedschap. Dit brede display werkt met alle Seco digitale axiale kotterkoppen en is omkeerbaar voor een betere zichtbaarheid in een gereedschapsmachine.

Zonder digitale apparatuur vereist het instellen van de kotterkop tijdrovende aanpassingen van kleine, moeilijk af te lezen schalen.

Met de Seco Axiabore en Axiabore Plus digitale axiale kotterkoppen zijn duidelijke en beknopte instellingen mogelijk, zodat menselijke fouten vrijwel uitgesloten zijn.

Met een breed, makkelijk af te lezen display en handige knopbediening verkort de Seco digitale kotterkop ook de insteltijden voor meer efficiency en productiviteit.

Vrij van verontreinigingen en eenvoudig op te laden voor maximale veelzijdigheid gebruikt het Seco digitale afstelapparaat geen batterijen, maar wordt het opgeladen via USB en met magneten bevestigd op de kotterkop voor een goede afdichting.

Doordat verwisselbare batterijen niet nodig zijn, wordt verontreiniging voorkomen.

Het batterij loze ontwerp van de Seco Axiabore en Axiabore Plus digitale axiale kotterkoppen blijft zo afgedicht om stof en koelvloeistof buiten te houden.

Eén oplaadbeurt van het digitale display gaat 200 metingen mee.

Veelzijdige gereedschapsafmetingen en aansluitingen *Seco levert de Axiabore en Axiabore Plus digitale axiale kotterkoppen in vijf maten voor een brede veelzijdigheid.

De diameters komen vanaf 2 mm diameter overeen met de serie analoge axiale gereedschappen van Seco.

De koppen verwerken OD draaidiameters van 2 mm tot 57 mm (0,078" tot 2,24") en groefdiameters van 19 mm tot 96 mm (0,75" tot 3,78").

De kotterkoppen zijn voorzien van Graflex®, Seco-Capto™ en HSK-A63 aansluitingen en maken gaten met een nauwkeurigheid van IT5 diameter en Ra 0,6 oppervlaktefinish.

Axiabore koppen zijn geschikt voor fijnboor diameters van 2 tot 20 mm (0,078" tot 0,78"). Voor diameters van 6 mm tot 108 mm (0,236" tot 4,25") zijn er de Axiabore Plus multifunctionele kotterkoppen.

Neem voor meer informatie over de functies en specificaties van de Seco Axial digitale kotterkoppen contact op met een plaatselijke Seco vertegenwoordiger of ga naar secotools.com. *Alleen beschikbaar voor bepaalde markten


Eenvoudige, nauwkeurige instelling van digitale kotterkop vermindert uitval

Seco digitale Axiabore kotterkop componenten


Eenvoudige, nauwkeurige instelling van digitale kotterkop vermindert uitval

Digitale Axibore en digitaal display

www.secotools.com

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers