www.technologieenindustrie.com
Bobcat News

Bobcat presenteert tijdens LogiMAT een uitgebreid assortiment equipment en machines voor warehousing en logistiek

Tijdens LogiMAT 2024, de vakbeurs die van 19 tot 22 maart in de Stuttgarter Messe wordt gehouden, laat Bobcat voor het eerst het uitgebreide aanbod van equipment en machines voor warehousing, logistiek en material handling zien.

Bobcat presenteert tijdens LogiMAT een uitgebreid assortiment equipment en machines voor warehousing en logistiek

Dankzij de integratie van de vorkheftrucks en het magazijnequipment van Doosan Industrial Vehicle (DIV) in het Bobcat-portfolio, kan Bobcat haar klanten nog meer oplossingen bieden. Als gevolg van de wereldwijde rebranding worden de producten met ingang van 1 januari 2024 geproduceerd in het kenmerkende Bobcat-design met de kleuren wit en oranje. Bobcat is tijdens LogiMAT te vinden op stand B57 in hal 9.

Het merk Bobcat staat overal ter wereld bekend om het brede assortiment van compacte machines die gebruikt worden in de bouw, de agrarische sector, de groenvoorziening, sloop & recycling en tal van andere sectoren. Bobcat-laders en -verreikers kunnen worden uitgerust met aanbouwdelen zoals bakken, grijpers, balenklemmen, dumphoppers en palletvorken en worden daarom vaak gebruikt voor materiaaltransport en logistieke taken. Het is daarom eigenlijk vanzelfsprekend dat nu een volledig assortiment van vorkheftrucks en magazijnmaterieel aan het Bobcat-portfolio wordt toegevoegd.

“Dankzij ons continue streven naar innovatie en excellentie hebben we ons productportfolio aanzienlijk verbreed. Zo kunnen we niet alleen inspelen op de behoeften van onze trouwe klanten, maar ook nieuwe klanten inspireren en helpen hun uitdagingen met succes te overwinnen,” aldus Scott Park, CEO en vice-voorzitter van Doosan Bobcat. “Met een groter aanbod van oplossingen stellen wij nog meer klanten in staat om meer te bereiken.”


Bobcat presenteert tijdens LogiMAT een uitgebreid assortiment equipment en machines voor warehousing en logistiek

Logistiek materieel van Bobcat op Logimat
Tijdens de LogiMAT 2024 presenteert Bobcat producten zoals elektrische vorkheftrucks, dieselvorkheftrucks, orderverzameltrucks en magazijnmaterieel zoals pallettrucks en stapelaars. Ook kunnen de bezoekers de TL25.60 verreiker van Bobcat bewonderen, die dankzij de compacte afmetingen en uitstekende wendbaarheid heel geschikt is voor krappe ruimtes, maar die toch veel vermogen levert.

Het expositieprogramma tijdens LogiMAT geeft een representatief overzicht van het uitgebreide Bobcat-assortiment voor warehousing, logistiek en material handling. Het omvat nu verschillende productlijnen: een serie dieselvorkheftrucks met een hefvermogen van 2 tot 16 ton; een serie LPG-vorkheftrucks met een hefvermogen van 2 tot 7 ton en een serie elektrische vorkheftrucks met een hefvermogen van 1,2 tot 10 ton. De laatstgenoemde serie biedt ook een lijn elektrische vorkheftrucks met drie wielen voor lichte werkzaamheden van 1,2 tot 2 ton. Het programma magazijnequipment bestaat uit pallettrucks, stapelaars en orderverzameltrucks.

www.bobcat.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers