www.technologieenindustrie.com
EAO News

NIEUW – EAO's nieuwste generatie stoelreserveringssysteem

Innovatief, flexibel en efficiënt – voor een optimale passagiersstroom.

NIEUW – EAO's nieuwste generatie stoelreserveringssysteem

In een tijd waarin megatrends, zoals de verschuivingen in mobiliteit en stedelijke ontwikkeling, het spoorvervoer uitdagen, is het optimaliseren van passagiersstromen cruciaal in het licht van een steeds meer verbonden en dynamisch treinverkeer. EAO speelt slim in op deze uitdaging met hun nieuwste generatie stoelreserveringssystemen, voorzien van een gestandaardiseerd platform dat ultieme flexibiliteit biedt voor aangepaste ontwerpen en systeemaanpassingen.

Dit systeem integreert niet alleen moeiteloos met passagiersinformatiesystemen, maar dankzij innovatieve weergavetechnologie en heldere, intuïtieve stoelstatusindicatoren, vinden passagiers met gemak een vrije stoel of hun vooraf gereserveerde plek.
Waarom het geweldig is:

  • Slimme Reserveringsdetectie: Vroeg inzicht dankzij opvallende LED-indicatoren.
  • Soepel Doorstroomverkeer: Voor een efficiënte en moeiteloze passagierservaring.
  • Energiezuinige, High-tech Displays: Een kostenbesparende en milieuvriendelijke weergavetechnologie.
  • Flexibel in Opstelling: Past zich aan aan diverse installatiescenario's.
  • Naadloze Integratie: Veelzijdige aanpassingsmogelijkheden voor een perfecte match.

Ons energiezuinige scherm maakt gebruik van de nieuwste weergavetechnologie voor een scherp contrast met maximale leesbaarheid en minimaal stroomverbruik. Of het nu witte tekst op een zwarte achtergrond is of omgekeerd, de achtergrondverlichting past zich aan de situatie aan, bijvoorbeeld in het donker, om de leesbaarheid te allen tijde te garanderen. Het aantal weer te geven zitplaatsen en de content op het volledig grafische display worden aangestuurd door aanpasbare software, wat optimale flexibiliteit biedt. Moderne displaytechnologie zorgt ervoor dat het scherm alleen stroom verbruikt wanneer de inhoud verandert, wat zorgt voor efficiëntie en energiebesparing.


NIEUW – EAO's nieuwste generatie stoelreserveringssysteem

De behuizing van het display is aanpasbaar voor een naadloze integratie in elk treinontwerp. Softwarespecificaties kunnen gedurende het project worden aangepast aan individuele behoeften. Met flexibele displayinhoud kunnen reserveringen voor zowel enkele als dubbele stoelen worden weergegeven. Het display kan 180° worden gedraaid, afhankelijk van de installatie-eisen, waardoor de kabeluitgang zich links of rechts bevindt. Het ontwerp van de display-inzetstroken kan worden aangevuld met verschillende symbolen, waardoor niet alleen gangpad- of raamstoelen duidelijk worden geïdentificeerd, maar ook speciale zones voor fietsen of kinderwagens snel zichtbaar zijn voor passagiers.

Kortom, het EAO zitplaatsreserveringssysteem levert een totaaloplossing voor de eisen van het spoorvervoer. Van moeiteloze installatie tot flexibele aanpassing aan verschillende stoelopstellingen en ontwerpvereisten, met een scherp oog voor efficiëntie: wij zetten nieuwe maatstaven voor toekomstige treinreiservaringen.

Meer informatie is te vinden op 

www.eao.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers