www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco neemt CounterBalance Corporation over

Met ingang van heden is de overname van CounterBalance Corporation door Southco, Inc. afgerond. CounterBalance is een Amerikaanse producent van modulaire torsieveersystemen. Southco is wereldleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van technische toegangshardware oplossingen.

CounterBalance levert positieregeling oplossingen speciaal bedoeld voor het zonder inspanning kunnen liften van deksels, panelen, luiken en werkbladen. De oplossingen van CounterBalance worden toegepast in een verscheidenheid van apparatuur en werkblad toepassingen in diverse industrieën, inclusief medisch, productie, defensie, onderwijs, zorginstellingen en foodservice.

CounterBalance’s vaardigheden op het gebied van ontwerp en productie zullen het wereldwijde positioneringtechniek productenprogramma van Southco verder versterken, doordat het aanbod van toepassingen voor hogere belastingen wordt verbreed. Met deze oplossingen worden nieuwe kansen gecreëerd om waarde toe te voegen aan Southco's uitgebreide klantenbestand in een breed scala van industrieën en toepassingen.

"We zijn verheugd dat we de technologie, expertise en oplossingen van CounterBalance kunnen toevoegen aan ons programma toegangshardware, aangezien deze uitbreiding ons ondersteunt bij het creëren van waarde voor onze klanten", aldus Brian McNeill, President & CEO van Southco, Inc. "Met deze overname verbreedt Southco haar succesvolle lijn positioneringtechniek en kunnen we extra waarde toevoegen aan de markten die we bedienen."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers