www.technologieenindustrie.com
EAO News

NIEUW - Serie 09 In-Cabin Rotary Cursor Controller

EAO breidt de Series 09 In-Cabin uit met de Rotary Cursor Controller (RCC) en Rotary Pushbutton (RPB). Deze zijn ontworpen voor intuïtief draaien, drukken en kantelen in het interieur van voertuigen.

NIEUW - Serie 09 In-Cabin Rotary Cursor Controller

De Serie 09 Rotary Cursor Controller en Rotary Pushbutton Modules zijn ideaal voor gebruik in speciale voertuigen, vrachtwagens en bussen. Ze bieden de functies van een draaiknop, een drukknop en zelfs een digitale joystick (in het geval van de Rotary Cursor Controller). Hierdoor zijn ze perfect voor bediening en navigatie in voertuigdisplays of gebruikersmenu's. De twee extra drukknoppen vullen de functionaliteiten aan en kunnen worden aangepast met individuele HALO-ring- en symboolverlichting, afhankelijk van de variant.

Veelvoorkomende toepassingen:

  • Navigeren door displaymenu's of gebruikersinterfaces
  • Aanpassen van parameters en instellingen

De joystickfunctie van de Rotary Cursor Controller is uitgevoerd als een driedimensionale kantelfunctie. De kantelfunctie in de X / Y-richting is ontworpen met ingebouwde bescherming tegen onbedoeld aanraken en bediening, waardoor veilig gebruik mogelijk is, zelfs onder uitdagende omstandigheden, zoals bij krachtige bewegingen.

Voordelen

  • Programmeerbare RGB-halo ring- en symboolverlichting (afzonderlijk instelbaar)
  • Hoogwaardig ergonomisch automotive design met IP5K4 frontbescherming
  • Betrouwbare schakelaar, ontwikkeld volgens de automotive standaard IATF 16949
  • Beschikbaar met CAN-busverbinding voor communicatie
  • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden dankzij een breed scala aan functies en flexibele symbolen

De Rotary Cursor Controller biedt ook een joystickfunctie, gerealiseerd als een driedimensionale kantelfunctie met geïntegreerde bescherming tegen onbedoeld aanraken. Dit zorgt voor veilige bediening, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Op basis van de eerdere producten van de Serie 09 In-Cabin Keypads zijn de Rotary Cursor Controllers verkrijgbaar in SUPER en PLUS varianten, ontwikkeld en geproduceerd volgens de automotive standaard IATF 16949. Met deze hoogwaardige modules garandeert EAO niet alleen intuïtieve, maar ook betrouwbare bediening in het voertuiginterieur.

Voor meer informatie over de In-Cabin modules van de Serie 09.

www.eao.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers