www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO INTRODUCEERT SERIE ZWARE BEELDSCHERM OPHANGOPLOSSINGEN

Southco heeft zijn programma AV Display Mount uitgebreid met drie nieuwe zware modellen die de robuuste functionaliteit en ontwerpflexibiliteit bieden die nodig is voor grotere, zwaardere beeldschermen. De D40 serie omvat een kantel- en zwenkophanging (K-serie), een kantel-, zwenk- en enkele arm (A serie) en een dubbele verlengarm (D-serie), uitgerust met Southco’s geïntegreerde positioneringtechnologie die nauwkeurige regeling en aanpassing mogelijk maakt.

SOUTHCO INTRODUCEERT SERIE ZWARE BEELDSCHERM  OPHANGOPLOSSINGEN
De AV-D40-serie beeldschermophangingen biedt dezelfde gevalideerde levenscyclus en beeldscherm montagemogelijkheden als Southco's programma beeldscherm ophangoplossingen, in een groter, robuuster pakket. De AV-D40 serie is compatibel met de VESA-norm, is geschikt voor beeldschermen tot 23 kg en kan eenvoudig op de muur worden gemonteerd.. Geïntegreerde kabelkanalen en een glad ontwerp met een minimum aan verbindingen, garanderen makkelijk onderhoud en reiniging. Bovendien biedt de onlangs geïntroduceerde D serie langere, dubbele positionering voor toepassingen die meer lengte vereisen.

Global Product Manager Todd Schwanger voegt toe: "De zware AV-D40-serie biedt robuuste bediening en houdt grotere, zwaardere beeldschermen stevig op hun plaats tijdens touchscreen bediening, bij trillingen, of wanneer de beeldschermen op oneffen of niet uitgebalanceerde oppervlakken zijn gemonteerd. Net als Southco’s complete lijn Display Mount oplossingen, elimineert de AV-D40 serie de noodzaak voor permanent onderhoud en afstelling, maakt hij simpele vingertoppositionering mogelijk en heeft hij een beproefde, reproduceerbare levenscyclus, gevalideerd voor 20k bedieningscycli."

Voor meer informatie over de functionaliteit van Southco AV Display Mounts, bezoek www.southco.com/av, of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers