www.technologieenindustrie.com
DORNER

Dorner neemt Geppert-Band over

Dorner Holding Corp., het moederbedrijf van Dorner Mfg. Corp., meldt de overname van het in Jülich, Duitsland gevestigde Geppert-Band (http://www.geppert-band.de), een toonaangevende Europese fabrikant van vaste en modulaire transportbanden.

Dorner neemt Geppert-Band over
Dorner Mfg. Corp. (http://www.dornerconveyors.com) is marktleider op het gebied van het ontwerpen, toepassen, produceren en integreren van precisie industriële en sanitaire transportsystemen. Met de aankoop van Geppert-Band breidt Dorner Holding Corp. zijn geografische dekking uit en continueert daarmee zijn strategie van internationale expansie. In het najaar van 2015 opende Dorner een kantoor in Burlington, ON, Canada en nam het in Penang, Maleisië gevestigde FlexMove, producent van flexibele kettingtransporteurs, over.

»In het licht van de door ons gesignaleerde blijvende internationale groei, stelt de uitbreiding met Geppert-Band ons in staat om de Europese markt beter te bedienen,» aldus Terry Schadeberg, president en CEO van Dorner Mfg. Corp. »Geppert-Band’s productaanbod en mogelijkheden vormen een aanvulling op onze bestaande strategie en we zijn verheugd om hen te verwelkomen bij de Dorner familie.»

»We delen een groot aantal overeenkomstige kernwaarden, inclusief de commitment voor korte levertijden en hoogwaardige klantenservice,» aldus Thomas Blesinger, president van Geppert-Band. »Dorner heeft een sterke reputatie in de markt van transportbanden en we kijken ernaar uit om onze klanten een nog bredere waaier van oplossingen te kunnen bieden.»

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers