www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuw scharnier met openhoudstand van Southco maakt zware deksels en panelen vederlicht

Southco heeft onlangs haar succesvolle lijn positieregelende scharnieren uitgebreid met een nieuw scharnier dat speciaal is ontworpen voor ondersteuning bij het optillen en positioneren van zware deksels en panelen. Door middel van een geïntegreerd veersysteem is het nu mogelijk om met het CA scharnier met openhoudstand een zwaar deksel met minimale inspanning op te tillen en veilig in elke positie te houden.

Nieuw scharnier met openhoudstand van Southco maakt zware deksels en panelen vederlicht
Het CA scharnier heeft een externe montagestijl. Daardoor is binnen de behuizing meer capaciteit beschikbaar, waardoor extra onderdelen om deksels of panelen in positie te houden niet meer nodig zijn. Southco's CA scharnieren zijn aangepast aan de greep van het deksel of paneel, waardoor continu onderhoud en aanpassing niet langer nodig zijn. Bovendien kunnen de nieuwe scharnieren makkelijk met de vingertoppen worden gepositioneerd en bieden ze een beproefde, reproduceerbare levensduur die is gevalideerd voor 20k werkcycli.

Global Product Manager Todd Schwanger voegt hieraan toe: "Het CA scharnier met openhoudstand heeft een ingebouwd veersysteem dat speciaal is ontwikkeld om het optillen en openhouden van deksels, deuren en panelen makkelijker te maken, doordat het tegenwicht biedt aan het gewicht van het deksel. Zo ontstaat precies de juiste balans om het deksel zo goed mogelijk in positie te houden.”

Voor meer informatie over de mogelijkheden van positieregelende scharnieren, bezoek www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers