www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS en Netbiter worden "ThingWorx Ready"

HMS Industrial Networks is toegetreden tot het Thingworx Ready partnerprogramma en brengt nu een uitbreiding van de Netbiter Remote Management oplossing die aansluiting biedt op het Thingworx ivd platform.

HMS en Netbiter worden  ThingWorx Ready
Door de nieuwe uitbreiding kunnen gegevens van Netbiter gateways direct worden aangeboden aan het ThingWorx ivd platform.

Verkrijgbaar op het ThingWorx portal, biedt de extensie gebruikers toegang tot data die ofwel opgeslagen zijn in de Netbiter Argos cloud, ofwel rechtstreeks afkomstig zijn uit veldapplicaties. In beide gevallen worden de data door industriële Netbiter gateways vanuit het veld doorgestuurd.

»Dankzij de nieuwe ThingWorx extensie voor Netbiter krijgen gebruikers het beste van twee werelden, omdat de oplossing een combinatie is van HMS' ervaring op het gebied van industriële communicatie en remote management en het geavanceerde ThingWorx IoT softwareplatform. De oplossing garandeert continue en veilige toegang tot veldgegevens van het ThingWorx platform», aldus Henrik Arleving, Product Line Manager bij HMS.

Hoewel de oplossing de integratie van bestaande Netbiter applicaties in het ThingWorx platform ondersteunt, is het voornamelijk bedoeld voor OEM’s van apparaten en machines die op zoek zijn naar een manier om met veldgegevens analyses uit te voeren ten behoeve van bijvoorbeeld predictief onderhoud. Voor deze ThingWorx gebruikers fungeren de Netbiter gateways als edge gateways voor aansluiting op hun veldtoepassingen.

Hoe werkt het

Eenmaal gedownload van de ThingWorx marktplaats kunnen gebruikers de extensie binnen ThingWorx openen om de dataverbinding met Netbiter Argos in te stellen. De extensie heeft interfaces met alle beschikbare services in de Netbiter Argos REST API. Netbiter gateways garanderen de beschikbaarheid van data van elk type veldapparatuur, zoals generatoren of pompsystemen, na een eenvoudige data mapping procedure in Netbiter Argos met behulp van gestandaardiseerde templates.

Zo kunnen gebruikers profiteren van alle geavanceerde functies in ThingWorx, waaronder machine learning algoritmen en augmented reality, die nieuwe, alternatieve manieren van werken, verdienen en kosten besparen mogelijk maken voor OEM's, servicemedewerkers en eindgebruikers.

De ThingWorx uitbreiding voor Netbiter Argos is de eerste oplossing van HMS Industrial Networks die wordt uitgebracht binnen het ThingWorx Ready partnerprogramma.

Meer informatie over de Netbiter oplossing is te vinden op: http://www.netbiter.com.

De ThingWorx extensie voor Netbiter Argos is te vinden op de ThingWorx marktplaats:
http://marketplace.ThingWorx.com/Items/Netbiter%20Argos%20Device%20Cloud

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers