www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Save the date: Eplan & Cideon Virtual Fair op dinsdag 21 maart Uitnodiging: virtuele engineeringsbeurs

Na de succesvolle start van het nieuwe online-concept in 2016 maakt Eplan, aanbieder van engineeringsoplossingen, de volgende logische stap.:In samenwerking met zusterbedrijf Cideon organiseren de specialisten in efficiënte engineering op 21 maart de volgende Virtual Fair. Hierbij ervaren klanten en andere belangstellenden het beursgevoel van heel dichtbij: de software wordt live gedemonstreerd, zoals ook de presentaties. U bent geen kostbare reistijd kwijt: u hoeft zich alleen maar aan te melden, in te loggen en deel te nemen aan de online presentaties of op de virtuele engineering-stand te chatten met experts uit de hele wereld.

Save the date: Eplan & Cideon Virtual Fair op dinsdag 21 maart  Uitnodiging: virtuele engineeringsbeurs
virtualfair.jpg:Onder het motto "Discover efficient engineering" vindt op 21 maart de tweede virtuele beurs van Eplan, aanbieder van engineering oplossingen, en zusterbedrijf Cideon plaats.

Monheim, Duitsland, 27 januari 2017 - Op 21 maart 2017 gaan de digitale poorten van de virtuele beurs van Eplan en Cideon weer open voor klanten en andere belangstellenden uit de hele wereld. Van 8.00 tot 20.00 uur kunnen mensen in alle tijdzones ter wereld deze virtuele engineeringsbeurs online bezoeken. Dat kan via pc, smartphone of tablet. Zo brengen Eplan en Cideon hun specialisten online naar het bureau van hun klanten.Een team van experts staat klaar om live te chatten en beantwoordt vragen in bijna alle talen. Dit is een goed tijd- en kostenbesparend alternatief, speciaal voor deelnemers op grotere afstanden. Zo kan iedereen profiteren van de voordelen van een internationale vakbeurs  met wereldwijde kennisoverdracht en de mogelijkheid om wereldwijd te netwerken.

Innovaties, trends en meer…

De opzet van deze virtuele beurs is vergelijkbaar met die van een echte vakbeurs: een toegangshal met routes naar diverse virtuele ruimtes. In het midden bevindt zich een auditorium, waar belangstellenden diverse live- presentaties kunnen bijwonen. In een andere virtuele ruimte zijn WebEx-demo's van daadwerkelijke softwareproducten. Het hart van de presentaties vormen o.a. de bedrijfsstrategieën de nieuwe oplossing Eplan Cogineer, het House of Mechatronics - met het communicatie- en informatieplatform Syngineer, - evenals werkvloeroplossingen op het gebied van schakelkastbouw. Daarnaast komen onderwerpen op het gebied van ERP/PDM-integratie en nieuwe functies van het Eplan Data

Portal aan bod.

Dit evenement bespaart voor de bezoekers veel tijd en is een efficiënt platform voor kennisoverdracht. Niet alleen gebruikers in het middenkader maar ook partners van Eplan zullen dit als een interessant netwerkplatform ervaren. Veel van deze fabrikanten zullen zelf ook aanwezig zijn op de virtuele beurs. De bezoekers hebben in de foyer de mogelijkheid om via de online chat rechtstreeks met elkaar in contact te komen. Een unieke gelegenheid voor gebruikers uit de hele wereld om interactief ervaringen uit te wisselen.

Live aanwezig zijn, communiceren met experts uit de hele wereld en het gevoel van een vakbeurs van dichtbij ervaren? Belangstellenden vanuit de hele wereld zijn van harte uitgenodigd om deze virtuele beurs bij te wonen. Inschrijven kan vanaf  dinsdag 21 februari. Ga voor meer informatie naar:

www.eplan.de/virtual-fair
www.cideon.com/virtual-fair

Bron: Eplan Software & Service

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers