www.technologieenindustrie.com
IMI Precision Engineering

IMI Precision Engineering blinkt uit met de nieuwe Excelon® Plus persluchtverzorging units

IMI Precision Engineering is gevorderd in zijn portfolio van persluchtverzorgingsproducten met de introductie van lichtere en smallere IMI Norgren Excelon® Plus. De nieuwste generatie van persluchtverzorgingsmateriaal, Excelon® Plus is een modulair filter, drukregelaar, smeertoestel (FRL) scala geschikt voor alle industriële applicaties. Ontwikkeld met veiligheid in het achterhoofd, combineert het grootte prestaties en het is compact en licht.

IMI Precision Engineering blinkt uit met de nieuwe Excelon® Plus persluchtverzorging units
Beveiligingsfuncties zijn standaard en inbegrepen:
-Hangslot op de afsluitkleppen and regelaar
-Een draaibaar veiligheidsafsluitventiel, dat het makkelijk maakt om het systeem te isoleren zonder vermindering in prestaties
-Een uniek dubbel veiligheidsslot voor het reservoir met een waarneembare reservoir klem - een veiligheidsvergrendeling die het bij druk onmogelijk maakt om het reservoir te verwijderen indien in gebruik.

Het nieuwe filteronderhoudssysteem staat toe dat de filter element samenstelling verwijderd wordt met het reservoir, wat een sneller en zuiverder onderhoud mogelijk maakt. Het bevat een Quiklamp systeem, dat fungeert als een bracket en slot Excelon ® Plus onderdelen samen. Excelon® Plus kan gebruikt worden op alleenstaande of modulaire assemblages en staat de installatie en verwijdering toe van units zonder een pijpverbinding te breken.

David Whelan, Globaal Product Directeur, zei: “Excelon® Plus is het resultaat van inventiviteit, verbeelding en innovatie. Sinds 1927, toen Carl Norgren het automatische smeertoestel uitvond, zijn wij componenten aan het ontwikkelen die zuivere en gecontroleerde perslucht produceert. Wisselende noden van klanten zijn het middelpunt van alle IMI Precision Engineering producten. Met de nieuwe veiligheids- en functionaliteitsfuncties en een compact en licht design zonder compromissen en stevigheid, helpt Excelon ® Plus de fenomenale machines van klanten vlot lopen.

"Wij weten dat klanten allemaal verschillende eisen hebben. Dit is waarom wij gebouwd hebben op onze betrouwbare en stevige IMI Norgren producten en hebben we een modulair systeem ontwikkelt dat kan aangepast worden aan de individuele applicaties. Excelon® Plus helpt klanten fenomenale machines zo lang mogelijke te draaien op optimale efficiëntie zolang mogelijk tegen een zo laag mogelijke kost.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers