www.technologieenindustrie.com
PORTESCAP

De nieuwe 22 mm High Torque planetaire overbrenging biedt zowel prestaties als efficiency

Portescap introduceert een nieuwe 22mm hoog koppel planetaire tandwielkast met volledig metalen ontwerp en speciaal ontworpen tandwielen die een continu koppel bieden tot 3,7Nm en een rendement dat varieert van 62% tot 82% bij een maximale aanbevolen snelheid van 12.000 tpm.

De nieuwe 22 mm High Torque planetaire overbrenging biedt zowel prestaties als efficiency
Deze tandwielkast kan ook worden toegepast boven de maximale aanbevolen koppel- en snelheidswaarden bij een nominaal vermogensbereik (met beperkte bedrijfscycli of -tijden). Op basis van uitgebreide betrouwbaarheidstests, levert de R22HT een twee maal zo hoog uitgaand koppel dan eerdere producten. De nieuwe tandwielkast is beschikbaar in 2- tot 4-traps uitvoering met overbrengingsverhoudingen van 10,9: 1 tot 850,3: 1, wat neerkomt op 65 verschillende overbrengingsverhoudingen, afhankelijk van de verschillende toepassingsbehoeften.

De R22HT is een ideale oplossing voor toepassing in bijvoorbeeld elektrische grijpers, medische analyseapparatuur, raamventilator motoren, medische fysiotherapie hulpmiddelen, cameramotoren en veel meer. Door het hoge rendement is de R22HT een perfecte motion oplossing voor batterijgevoede apparaten vanwege het lagere gewicht en het mechanische pakket, dat resulteert in meer bedieningscomfort voor batterijgevoede apparatuur.

De R22HT is compatibel met Portescap’s programma DC en BLDC motoren met diameters tussen 22mm en 25mm. De tandwielkasten worden geproduceerd in een ISO gecertificeerde fabriek en zijn RoHS-conform.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers