www.technologieenindustrie.com
PORTESCAP

Nieuwe autoclaveerbare BLDC motorbesturing van Portescap

Portescap introduceert een nieuwe autoclaveerbare borstelloze gelijkstroommotorbesturing, de CNT1530, voor het aandrijven van orthopedische handgereedschappen voor zware botten. De besturing is gebaseerd op Portescap's geavanceerde autoclaveerbare ontwerpexpertise op het gebied van chirurgische toepassingen voor het leveren van betrouwbare, aanpasbare oplossingen voor de orthopedische markt. De nieuwe besturing verbetert de prestaties en betrouwbaarheid van chirurgisch handgereedschap en verkort de time-to-market voor de producent.

Nieuwe autoclaveerbare BLDC motorbesturing van Portescap
De CNT1530 besturing maakt gebruik van hall-sensoren. De magnetische aansturing van snelheid en richting van de motor is extreem betrouwbaar door de afwezigheid van mechanische componenten. Bovendien is de elektronica ingekapseld in siliconen ingietmateriaal in een aluminium behuizing, die bescherming biedt tegen de agressieve condities in sterilisatievaatwassers en autoclaven. De besturing is compatibel met een reeks ingangsspanningen die voor meerdere batterijtypen geschikt zijn. Door de kleine vormfactor kunnen ontwerpers de besturing inbouwen in de pistoolgreep van een gereedschap voor een hoogwaardig ergonomisch ontwerp.

De nieuwe BLDC besturing is compatibel met Portescap’s orthopedische motoren voor zware botten. Maatwerk kan worden geleverd voor partners die aangepaste oplossingen nodig hebben.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers