www.technologieenindustrie.com
BRADY

Bespaar tijd met geautomatiseerde kabelidentificatie

Duidelijk geïdentificeerde kabels zijn vaak een eis van de klant. Ze zijn ook nodig om gestandaardiseerde kabelbundels te kunnen leveren en om efficiënter te kunnen produceren. Handmatige identificatie van kabels is echter bijzonder tijdrovend. Door uw kabelidentificatie te automatiseren bespaart u tijd, voldoet u aan de eisen van uw klanten, levert u gestandaardiseerde kabelbundels en produceert u efficiënter: vier troeven in één klap!

Bespaar tijd met geautomatiseerde kabelidentificatie
Bespaar tijd en verbeter de kwaliteit
Handmatige identificatie van kabels kan snel uitgroeien tot een knelpunt dat uw productie-output afremt, vooral wanneer grote hoeveelheden kabels geïdentificeerd moeten worden. Krimpkousen, wikkellabels en zelflaminerende labels kunnen snel aangebracht worden met specifieke print- en applicatiesystemen. Bovendien verbeteren deze betrouwbare systemen ook de kwaliteit van uw kabelidentificatie, omdat ze de krimpkousen en labels steeds op dezelfde manier aanbrengen.

Betrouwbare print- en applicatiesystemen

Brady biedt betrouwbare print- en applicatiesystemen voor het printen en aanbrengen van krimpkousen en kabellabels waarmee u de efficiëntie van uw productieprocessen kunt verhogen. De Wraptor printer-applicator voor draadidentificatie laat bedrijven toe om zelflaminerende kabellabels te printen en aan te brengen in slechts enkele seconden. Met de BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter kunnen beide zijden van een krimpkous tegelijkertijd bedrukt worden. Krimpkousen aanbrengen gaat sneller dan ooit dankzij de BSP45 automatische krimpkousapplicator. Voor een optimale verhoging van de efficiëntie kunnen alle print- en applicatiesystemen geleverd worden met ondersteuning ter plaatse bij de implementatie en het onderhoud.

Labels en krimpkousen van hoge kwaliteit
Brady biedt een ruim gamma kwalitatieve identificatiematerialen die aan de industriële normen voldoen, waaronder wikkellabels, zelflaminerende labels en krimpkousen. Deze labels zijn bestand tegen veeleisende omstandigheden, waaronder wrijving, vocht, brandstoffen, chemicaliën, uv-licht en hoge temperaturen. Duurzame identificatieoplossingen van hoge kwaliteit moeten doorgaans slechts eenmaal aangebracht worden en blijven tijdens de productieprocessen intact en leesbaar. U verliest dus geen tijd met het vervangen van kabelidentificatie.

Ga naar www.bradyeurope.com/wire-automation voor meer informatie over print- en applicatiesystemen voor kabelidentificatie.
Bespaar tijd met geautomatiseerde kabelidentificatie
Bespaar tijd met geautomatiseerde kabelidentificatie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers