www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

De snijplaatkwaliteit MP2050 van Seco overwint sterke, warmtebestendige materialen

Seco Tools biedt nu de snijplaatkwaliteit MP2050 aan met een geoptimaliseerde balans tussen taaiheid en slijtageweerstand. Hiermee kunnen zeer sterke, warmtebestendige materialen efficiënt worden bewerkt. Deze kwaliteit werd oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor de bewerking van turbinebladen in de energieopwekkende industrie, maar presteert ook uitstekend in lucht-/ruimtevaarttoepassingen en maakt het frezen van materialen zoals austenitisch en martensitisch roestvast staal en titanium gemakkelijk.

De snijplaatkwaliteit MP2050 van Seco overwint sterke, warmtebestendige materialen
HQ_IMG_SNS_2017-2_MP2050_06_With_Product_Background.jpg

Dankzij het compleet nieuwe substraat en de nabehandeling die op de bekleding werd toegepast, kan de MP2050 beter omgaan met veel warmte in de snijzone en effectief voorkomen dat spanen verkleven
Er ontstaat een snijkantopbouw voor een hoge stabiliteit en voorspelbaarheid van het proces. De betrouwbaarheid van het substraat en de slijtageweerstand in de bekleding overwint onstabiele bewerkingsomstandigheden zoals onderbroken sneden, lange uitsteeklengtes en zwakke ondersteuningen. Bovendien verlaagt de kwaliteit de gereedschapskosten door een langere standtijd en kunnen de snijparameters worden verhoogd, vooral bij droge bewerkingsomstandigheden.

De MP2050-serie omvat ronde snijplaten in de afmetingen 10, 12, 16 en 20. Snijplaten voor hoge voeding, vierkante snijplaten voor Turbo, Square 6™ en Square T4, en vlakfreessnijplaten voor Double Octomill™ zijn ook leverbaar.

Neem voor meer informatie over MP2050 contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar de productpagina over MP2050.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers