www.technologieenindustrie.com
PORTESCAP

Nieuwe 22ECP35 Ultra EC borstelloze motor

Vindt de juiste balans tussen snelheid en koppel voor een optimale prijs

Nieuwe 22ECP35 Ultra EC borstelloze motor
Portescap heeft het nieuwe Ultra EC™ programma borstelloze motoren uitgebreid met de nieuwe 22ECP35 tweepolige borstelloze gelijkstroommotor. Als onderdeel van het Ultra EC-platform borstelloze, groefvrije mini-motionoplossingen bieden deze kosten geoptimaliseerde motoren 30 procent meer continu koppel en 100 procent meer vermogen ten opzichte van vergelijkbare motoren, zonder afbreuk te doen aan de probleemloze werking en lange levensduur die je van een borstelloze gelijkstroommotor mag verwachten.

De 22ECP35 borstelloze gelijkstroommotor is voorzien van Portescaps’ gepatenteerde Ultra spoeltechnologie die een ongeëvenaard koppel en maximale vermogensdichtheid levert met beperkte kernverliezen over een breed scala aan werksnelheden, zonder wrijving en borstelslijtage. De 22ECP35 kan worden aangepast aan de meeste toepassingen in de medische en industriële markten en verbetert de levensduur en betrouwbaarheid van apparaten zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de machinedoorvoer.

De nieuwe 22ECP35 is een ideale keuze voor toepassingen zoals krachtige accu handgereedschappen, fabrieksautomatiseringsapparatuur als elektrische grijpers, humanoïde robots, laboratoriumautomatiseringsapparatuur, disposable medische hulpmiddelen, automatiseringsactuatoren, alsmede voor toepassingen met restricties wat betreft lengte.

De 22ECP is leverbaar in uitvoeringen met lengtes van 35, 45 en 60 mm, met hall sensoren en met in totaal 4 verschillende spoelen om te kunnen voldoen aan snelheids- en spanningseisen. Op verzoek levert Portescap opties voor productaanpassing, waaronder tandwielkasten, encoders, spoelvariaties en mechanische interfaceaanpassingen.

Portescap is wereldwijd ISO 9001:2008 gecertificeerd, terwijl de productiesite in India tevens ISO 13485, ISO 14001:2004 en OHSAS 18001:2007 is gecertificeerd.

Motorprestaties


Nieuwe 22ECP35 Ultra EC borstelloze motor

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers