www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll presenteert nieuwe conveyor rollen catalogus

Sant'Antonino, Zwitserland/Wermelskirchen, Duitsland, 3 januari 2018. Compleet, helder en onmisbaar, de nieuwe conveyor rollen catalogus van Interroll is nu beschikbaar voor online download voor alle professionals in de intralogistiek.

De catalogus omvat het complete programma rollen, conveyorelementen, aandrijfrollen, besturingen en toebehoren die Interroll wereldwijd levert voor de logistiek binnen bedrijven. Deze hoogwaardige producten stellen systeemintegrators en producenten in staat om voor hun klanten geavanceerde oplossingen te ontwikkelen voor material handling.

De 282 pagina´s tellende catalogus heeft een heldere en makkelijk leesbare lay-out, met informatief fotomateriaal en gedetailleerde technische productinformatie. Ook bevat de catalogus essentiële informatie voor het plannen en realiseren van materiaalhandlingsystemen, bedoeld om lezers op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Interroll producten die ze nodig hebben. Lezers kunnen ook gebruik maken van de productzoeker om ze naar exact die rollentypen te leiden die passen bij hun beoogde toepassingen. Deze functionaliteit maakt de nieuwe catalogus tot een onmisbare tool voor een ieder in de materiaalhandlingindustrie die waarde hecht aan superieure kwaliteit en korte levertijden.

De catalogus is vanaf nu beschikbaar in PDF formaat in het Engels en Duits. Gedrukte catalogi zijn beschikbaar vanaf half januari; Chinese, Franse, Spaanse en andere taalversies volgen in het eerste kwartaal van 2018.

U vindt de nieuwe rollenbaancatalogus, inclusief een persoonlijk bestelformulier voor de gedrukte versie en gedetailleerde informatie over het programma rollen dat Interroll levert op:

https://www.interroll.com/en/company/new-conveyor-roller-catalog/


Perscontact

Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com


Contact (Holland)

Interroll Fördertechnik GmbH
Höferhof 16 | 42929 Wermelskirchen | Duitsland
Alex van Dijk
+31 629527790
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers