www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Thomas Baack is de nieuwe algemeen directeur van Interroll Trommelmotoren GmbH

Met ingang van 1 oktober 2022 wordt Thomas Baack algemeen directeur van Interroll Trommelmotoren GmbH in Hückelhoven-Baal, Duitsland. De 39-jarige industrieel ingenieur gaat de vestiging en de bijbehorende wereldwijde Centers of Excellence Drum Motors en Hygienic Solutions leiden.

Baacks beroepservaring omvat meer dan 10 jaar in leidinggevende functies in het productiemanagement. Na zijn studie werktuigbouwkunde en economie aan de RWTH Aachen Universiteit in Duitsland en de Technische Universiteit Madrid (UPM) in Spanje, begon hij zijn carrière bij Saint-Gobain Glass Deutschland GmbH in Keulen, Duitsland. Sinds 2014 werkt hij bij Pleiger Maschinenbau GmbH & Co. KG in Witten, een middelgrote fabrikant van hydraulische componenten en systemen, alsmede afvalwaterpompen en non-ferro metalen producten, waar hij verschillende managementfuncties in de productie bekleedde, voordat hij in 2019 de leiding kreeg over de gehele technologie en productie.

In zijn nieuwe functie bij Interroll zal Baack rapporteren aan Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology en lid van het Interroll Group Management.

"Ik kijk uit naar de samenwerking met Thomas Baack. Met zijn bewezen expertise op het gebied van toekomstgericht productiemanagement beschikt hij over de juiste kwalificaties om de volgende stappen in onze vestiging in Baal te helpen vormgeven. Met onze wereldwijde Centers of Excellence Drum Motors en Hygienic Solutions speelt de vestiging een belangrijke rol bij onze toekomstige groei", aldus Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology van de Interroll Group.

Baack volgt dr. Hauke Tiedemann op, die afgelopen juli op eigen verzoek het bedrijf heeft verlaten.


Thomas Baack is de nieuwe algemeen directeur van Interroll Trommelmotoren GmbH

Vanaf 1 oktober 2022 zal Thomas Baack als algemeen directeur leiding geven aan Interroll Trommelmotoren GmbH.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers