www.technologieenindustrie.com
Ingersoll Rand

Premium Composite Impactools™: 2115XP, 2125XP, 2135XP

Ingersoll Rand breidt haar range van 3/8" en 1/2" Premium Composite Impactools™ uit. Gebaseerd op het QTiMAX Series platform, bieden deze nieuwe gereedschappen een ander keuzeniveau voor de meer waardegeoriënteerde klant. Ze beschikken nog steeds over de beste kenmerken en over hoge prestatieniveaus voor professionals in de automobiele- en industriële onderhoudstoepassingen.

Premium Composite Impactools™: 2115XP, 2125XP, 2135XP
De nieuwe apparaten zullen in drie verschillende configuraties worden aangeboden. De compacte 2115XP (3/8" square drive) en 2125XP (1/2" square drive) bieden respectievelijk 370 Nm (273 ft-lb) en 410 Nm (302 ft-lbs). Hun verkleinde afmetingen, minder dan 155 mm, maakt een beter bereik van nauwe plekken mogelijk. Het ultralichte gewicht van slechts 1,14 kg zal leiden tot minder moeheid voor de gebruiker. Het grotere 2135XP model biedt 935 Nm (690 ft-lb) in een lichtgewicht pakket van slechts 1,9 kg.

De drie nieuwe modellen beschikken over de Ingersoll Rand gepatenteerde, enkelhandige drukknop voor omdraaien van de draairichting, een zeer aanslaggevoelige ‘trekker’, evenals een handige vermogensregelaar met vier standen in voorwaartse stand, terwijl in omgekeerde draairichting altijd het gehele vermogen wordt geleverd. Aangedreven door een krachtige 6-vanige motor, levert Ingersoll Rands exclusieve Twin-Hammer impact mechanisme, gemaakt van speciaal ontwikkeld hoogwaardig metaal, meer vermogen per kilogram. Het is ook minder gevoelig voor verschillen in luchtdruk dan enig ander ontwerp.

De ergonomische composieten behuizing en het versterkte aluminium hamerhuis zijn ontwikkeld met het oog op gewichtsbesparing en een superieure duurzaamheid. Het ontwerp van de behuizing beschikt ook over een geoptimaliseerde luchtstroom voor een betere prestatie. Het apparaat heeft nog steeds het laagste op de markt beschikbare luchtverbruik,wat minder kosten voor de eigenaar met zich meebrengt.

Contact:
Martin Lowinski
Marketing Manager, Vehicle Services
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
UV inktpompen

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers