www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe kabeltag voor openbaar vervoer volledig conform EN-45545-2

Brady's nieuwe B-348-tag voor openbaar vervoer met minimale rook- en halogeenemissie beantwoordt aan de strengste normen voor ondergrondse voertuigen. De tag kan ter plaatse en op locatie worden geprint en is een praktische oplossing voor fabrikanten om dikke kabels en kabelbundels te identificeren.

Nieuwe kabeltag voor openbaar vervoer volledig conform EN-45545-2
Eenvoudige identificatie van dikke kabels en kabelbundels
Met de B-348-tag biedt Brady bedrijven de mogelijkheid om dikke kabels en kabelbundels in bussen en spoorvoertuigen te identificeren met behulp van kabelbinders. De tag is verkrijgbaar in vier formaten, telkens in wit en geel. De B-348 tag is een aanvulling op Brady's B-7641 halogeenvrije krimpkous met lage rookemissie, voor de identificatie van afzonderlijke kabels vóór aansluiting.

Perfect geschikt voor ondergrondse voertuigen
Net zoals de B-7641-krimpkous voldoet de B-348-kabeltag aan de strengste normen voor ondergrondse voertuigen. De tag beantwoordt volledig aan de vereisten voor halogeenvrije materialen met een lage rookemissie zoals beschreven in de EN-45545-2-norm" Brandveiligheidseisen voor materialen en onderdelen", inclusief R-22 "binnengebruik" en R-23 "buitengebruik" voor gevarenniveau 3. De tag voldoet ook aan de Britse BS6853-norm.

Ter plaatse en op locatie bedrukbaar
Grote aantallen tags kunnen ter plaatse in elk bedrijf worden geprint met een benchtopprinter van Brady. Een draagbare printer kan worden gebruikt om op locatie snel niet-geïdentificeerde kabels te identificeren met dezelfde tags. De B-348-tag is compatibel met de draagbare labelprinters BMP61 en BMP71, en met de benchtopprinters BBP12, BBP33 en de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter.

Stalen kunnen worden aangevraagd via de Brady-website.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers