www.technologieenindustrie.com
Ingersoll Rand

ARO 65:1 hogedruk zuigerpompen

De afdeling ‘ ARO Fluid Technologies’ van Ingersoll Rand Industrial Technologies introduceert een nieuw gamma hogedruk zuigerpompen en –pompunits die speciaal geschikt zijn voor het verpompen van middel- tot hoog-visceuze materialen. De nieuwe ARO 65:1 distributiepomp is de oplossing voor het verpompen van ondermeer inkt, afdichtmiddelen, lijmen en andere zware materialen.

ARO 65:1 hogedruk zuigerpompen
De nieuwe ARO 65:1 chop-check pompunits zijn speciaal ontworpen voor het transfereren van
vloeistoffen met een viscositeit van meer dan 1,000 ,000 centipoise . Ze worden als operationele eenheid aangeboden voor werkdrukken tot maximaal 515.5 bar.

De ARO 65:1 biedt de hoogste garantie m.b.t. duurzaamheid en betrouwbaarheid. De pomp is uitgerust met een verchroomde zuigerstang en cilinder waardoor de pomp uiterst geschikt wordt voor het verpompen van abrasieve stoffen. Bovendien maken deze pompen een langere slag per cyclus, waarbij voor eenzelfde hoeveelheid vloeistof minder pulsaties worden opgewekt in vergelijking met andere merken wat de levensduur van de pomp en het proces ten goede komt . Tenslotte zorgen een zichtbaar opgestelde smeerkap in combinatie met een instelbaar pakkingset voor een perfekte geleiding van de aandrijfstang waardoor de standtijd optimaal wordt en eventuele uitval wordt uitgesloten.

Om eventuele stilstand te minimaliseren als ook voor onderhoud zorgt een speciale koppeling bestaande uit een koppelpen met kleminrichting voor een snelle demontage en montage . Uitgebreide lab-tests met de meest agressieve stoffen hebben gezorgd voor een ARO-pakkingset met superieure eigenschappen met betrekking tot de weerstand tegen eventuele beschadiging, aantasting en slijtage.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
UV inktpompen

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers