www.technologieenindustrie.com
BRADY

Sterke labels op maat voor de auto-industrie

Betrouwbare labels voor de auto-industrie kunnen met de grootste flexibiliteit ontworpen worden, zoals u ze wilt. De labels blijven kleven op gladde, gestructureerde en met olie bevuilde oppervlakken, zijn bestand tegen hoge temperaturen, wrijving en chemicaliën, en blijven leesbaar zodat ze belangrijke informatie kunnen communiceren tijdens de levenscyclus van onderdelen.

Sterke labels op maat voor de auto-industrie
Sterke labels op maat voor auto-onderdelen
Met de nieuwe full colour printtechnologie kan Brady kleinere en toch goed leesbare tekst, symbolen en speciale tekens printen op een groot aantal betrouwbare en personaliseerbare labels. Deze labels zijn bestand tegen chemicaliën, agressieve vloeistoffen, extreme temperaturen en weersomstandigheden, blijven leesbaar en blijven kleven tijdens de volledige levenscyclus van een onderdeel. Ze hebben een esthetische look die naambekendheid en kwaliteitsbewustzijn kan creëren. De labels met agressieve kleefstof van Brady zijn perfect geschikt voor de identificatie van accu's en voor diverse gladde, ruwe, gestructureerde en met olie bevuilde oppervlakken. Beveiligings- en authenticatielabels kunnen fabrikanten helpen om hun wereldwijde toeleveringsketens te beschermen tegen namaak. Brady biedt ook labels voor lasermarkering aan voor geautomatiseerde identificatie op gevoelige oppervlakken en oppervlakken met een laag contrast alsook vlamvertragende labels voor binnentoepassingen en een uitgebreid assortiment labels waarmee u vrijwel elk auto-onderdeel kunt identificeren.

Volledig geprint, of ter plaatse afgewerkt
De labels kunnen volledig geprint worden aangeboden, klaar om direct aan te brengen, handmatig of met een labelfeeder, of met bestaande pick-and-place machines in geautomatiseerde productielijnen. Labels kunnen ook deels worden voorbedrukt en in productievestigingen met een Brady-printer verder worden aangevuld met batchcodes, productiedata of andere informatie. Bij een geautomatiseerde productie kan dit met het BSP61 Print- en applicatiesysteem of met de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter en de ALF14 Labelfeeder. Voor bedrijven met markeerlasers biedt Brady labels voor lasermarkering met hoog contrast aan die de identificatie nog beter leesbaar maken en gevoelige oppervlakken beschermen.

Verbeterde traceerbaarheid en conformiteit
Met behulp van betrouwbare labels voor nauwkeurige tracering van onderdelen en communicatie van belangrijke operationele en veiligheidsinformatie kan de auto-industrie de traceerbaarheid en conformiteit met veiligheids- en milieunormen nog verder verbeteren.

Meer informatie over sterke labels op maat voor auto-onderdelen vindt u op de Sterke labels op maat voor de auto-industrie
Sterke labels op maat voor de auto-industrie
Sterke labels op maat voor de auto-industrie
Sterke labels op maat voor de auto-industrie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers