www.technologieenindustrie.com
Jetter

Jetter introduceert nieuwe high

end controller

Jetter introduceert nieuwe high
Jetter breidt zijn serie high-end JetWeb controllers uit met de nieuwe JetControl 940MC.  Hij is vooral ontwikkeld voor toepassingen die een groot aantal motion systemen omvatten, voor snelle cycli en hoge dynamiek. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld path control en interpolatie-toepassingen, naast technologische functies als het aanbrengen van schroefdoppen, elektronische transmissie, wikkelen etc.
 
Vergeleken met de reeds verkrijgbare controllers uit de JetControl serie, is de JetControl 940MC uitbereidbaar met nog meer randapparatuur- en asmodules. De JetControl 940MC wordt geprogrammeerd door middel van de high-level taal JetSym STX die in staat is tot multitasken. Dit is het grootste verschil tussen de conventionele PLC besturingen en de JetControl 940MC.
 
Verder zijn diverse interfaces (Ethernet, CAN, serial, USB) beschikbaar. De standaard Ethernet TCP/IP wordt gebruikt als communicatienetwerk. Daardoor kunnen IT-services, zoals HTTP, FTP en e-mailing, die gebruikers al langer kennen van JetWeb, worden toegepast.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers