www.technologieenindustrie.com
TECHNIFOR

MR7000 – Mark ‘n ReadTM Oplossing

De MR7000 is een complete oplossing voor het markeren met micro-percussie en tegelijk uitlezen van Data MatrixTM codes. De machine produceert een uiterst precieze markering die voldoet aan de standaards die gelden in de luchtvaart, defensie-industrie, auto en andere industrieën.

MR7000 – Mark ‘n ReadTM Oplossing
De MR7000 is de ideale markeeroplossing voor vliegtuigonderdelen, veiligheidskritische onderdelen en andere hoogwaardige onderdelen. De nauwkeurigheid van de geleiding en het gebruik van een elektromagnetische markeerstift zorgt voor een perfecte regeling van positionering en kracht. De machine omvat tevens een draagbare Data MatrixTM code lezer die verbonden is met een pc of met de markeermachine zelf, zodat de juistheid van de markering op het onderdeel kan worden gecontroleerd. Tenslotte is het ook zo dat micro-percussie markering niet kan worden vervalst, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ink-jet markering.

De MR7000 is bijzonder ergonomisch een eenvoudig in gebruik. Het markeeroppervlak bedraagt 100 x 120 mm, met een gemotoriseerde Z-as van 280 mm. Er is geen handmatig afstelling noodzakelijk: de elektromagnetische markeerstift is uitgerust met een touch sensor die automatisch het markeeroppervlak vind en zich positioneert op de correcte afstand. Het markeerbestand wordt opgeslagen in de machine en kan makkelijk worden uitgevoerd. Het markeerprogramma kan van tevoren door een supervisor (grootte, teksten etc) worden gedefinieerd en geladen in de machine. Het enige dat de operator hoeft te doen is de markeringen uitvoeren, zonder dat de software hoeft te worden aangepast.

Een breed gamme accessoires is leverbaar. Het markeersysteem voor ronde onderdelen transformeert de MR7000 in een vier-assige machine (X, Y, Z en rotatie) en voor deze procedure is geen pc nodig. Een automatische plaataanvoer met een capaciteit van 160 stuks zorgt ervoor dat bepaalde taken kunnen worden geautomatiseerd.

Technifor biedt technische en klantondersteuning in meer dan 30 landen. Voor meer informatie, bezoek ons op www.gravotech.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers