www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Industrial Networks lanceert Solution Partner Program

De Solution Partners van HMS staan klaar om klanten te helpen data om te zetten in waarde in industriële IoT-toepassingen.

HMS Industrial Networks kondigt vandaag de lancering aan van het HMS Solution Partner Program, een wereldwijd programma waarbij HMS en zijn Solution Partners hun krachten bundelen om te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte bij klanten aan smart IIoT-oplossingen op alle industriële terreinen. 

Door hun IoT software te integreren in de bewezen HMS hardware, helpen de Solution Partners van HMS klanten bij het op een eenvoudige en veilige manier verzamelen, bewaken, verwerken en analyseren  van data van industriële apparaten, machines en systemen, om zo bedrijfskritische uitdagingen voor de klanten op te lossen. Partners die deelnemen aan het programma profiteren van het werken met producten van HMS’ toonaangevende merken Anybus®, IXXAT® en eWON®.

"Dankzij het HMS Solution Partner Program kunnen onze klanten nu profiteren van IIoT-oplossingen die nieuwe inzichten bieden en hun business verbeteren. De combinatie van de hardware van HMS en de IoT software van onze partners is een perfecte basis voor slimme en veilige end-to-end oplossingen voor prestatiemonitoring, rapportage, analytics, onderhoud en meer. Samen met onze competente partners maken we het klanten gemakkelijk om waarde te halen uit hun industriële data", vertelt Hans Larsson, CCO bij HMS Industrial Networks. 

Het HMS Solution Partner Program wordt officieel gelanceerd op de stand van HMS (5-110) tijdens de SPS IPC Drives beurs in Neurenberg, Duitsland, 27-29 november 2018, waar geselecteerde Solution Partners hun oplossingen samen met HMS presenteren. 

Staffan Dahlström, CEO van HMS Industrial Networks, licht toe: "HMS staat voor Hardware Meets Software™ en dit is concreet de essentie van het HMS Solution Partner Program, waarbij onze lange ervaring in industriële dataconnectiviteit wordt gebundeld met het vermogen van onze partners om de industriële data te gebruiken voor het leveren van innovatieve IoT-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Dit nieuwe ecosysteem van partners is voor HMS een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van IIoT.” 

Voor meer informatie over het HMS Solution Partner Program, bezoek https://www.hms-networks.com/solution-partners

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers