www.technologieenindustrie.com
TECHNIFOR

XF500Zm

XF500Zm is een markeeroplossing met een op een kolom gemonteerd micro-percussie systeem uitgerust met een gemotoriseerde as en een contactsensor in de markeringszone. Hij wordt gekenmerkt door eenvoud in het gebruik, door de nauwkeurigheid van het markeren dankzij de uitstekende kwaliteit en nauwkeurige besturing van de M1Cz markeerstift alsmede door de gemotoriseerde Z-as die het mogelijk maakt dat het apparaat automatisch het te markeren oppervlak vindt. Ideaal voor het markeren van enkele stuks of kleine series en maakt vele toepassingen mogelijk: het traceren van onderdelenreeksen in een werkplaats, Data MatrixTM codemarkering voor in de vliegtuigbouw, in de auto-industrie, etc…

XF500Zm
Ten eerste is de XF500Zm makkelijk in het gebruik. Eenvoudig plaatsen op een werkbank, inpluggen en het apparaat is klaar om te markeren. Het toetsenbord wordt bijgeleverd en de software is geïntegreerd; de gebruiker heeft alles tot zijn beschikking: traceerbaarheid, tekst, opnummering, datum, serienummer, Data MatrixTM codes, logo’s, etc. Markeerbestanden kunnen makkelijk worden gemaakt dankzij een 140 x 128 pixel scherm en een grafische display met iconen. Logo’s of markeerbestanden kunnen eenvoudig worden geïmporteerd of geëxporteerd door gebruik te maken van een USB-stick. Karakters van 0.5 tot 99 mm grootte kunnen worden gemarkeerd op een breed markeeroppervlak tot 100 x 120 mm en op onderdelen tot 300 mm hoog.

Markeren met de XF500Zm is zeer nauwkeurig door de uitstekende kwaliteit en precieze besturing van de M1Cz markeerstift. Deze besturing wordt gerealiseerd met een geoptimaliseerd mechanisch systeem gecombineerd met de laatste generatie elektronica. Bovendien is de XF500Zm een zeer productieve markeeroplossing. De gemotoriseerde Z-as elimineert handmatige instellingen. De machine kan automatisch zijn markeerkop positioneren op het juiste niveau van het te markeren object. De XF500Zm is daarbij snel aangezien het een uitstekende markeerkwaliteit levert met een snelheid van 5 karakters/seconde.

De XF500Zm werkt met één enkele elektrische voeding van 90 tot 230 V en meer dan 20 talen zijn beschikbaar in de machine. Alle soorten materialen kunnen worden gemarkeerd, of het nu metalen (62 HRC maximaal), legeringen of kunststoffen zijn…, en er kan tevens worden gemarkeerd op alle vormen en oppervlakken., variërend van plat, convex, bewerkt, gegoten, tot geverfd etc. De XF500Zm kan tevens data ontvangen, of wel via het toetsenbord dan wel via een barcodelezer, en heeft een geheugencapaciteit van meer dan 1000 markeerbestanden.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers