www.technologieenindustrie.com
GRAVOGRAPH

A.P.F.: Automatic Plate Feeding

Automatic Plate Feeding is ‘s werelds eerste kostengunstige, nauwkeurige graveertechniek voor series machineplaatjes, tags & ID plaatjes. Het is een makkelijk te installeren accessoire die werkt met CO2 laser- & rotatiegraveertechniek (LS100, M40DV & IS400). De APF voert tags automatisch in de graveermachine in waarbij geen tussenkomst van een operator nodig is. Het kan 195 plaatjes bevatten in één gang, met maximale afmetingen van 120 x 100 mm. A.P.F. is ideaal te gebruiken in een hoog-volume productieomgeving.

A.P.F.: Automatic Plate Feeding
A.P.F. is een kosteneffectieve oplossing. Hij kan makkelijk worden geïnstalleerd door middel van eenvoudige hardware en een plug-and-play I/O kabel. Er is geen lucht of smering nodig bij het verwerken van stapels plaatjes. De tegendruk van het magazijn zet de ongemarkeerde tags in positie om te graveren en werpt de gemarkeerde delen uit waarna ze makkelijk kunnen worden verzameld. De APF kan interfacen met GravoStyle5TM or LaserStyleTM software pakketten waardoor er nauwelijks sprake is van een leerproces om ermee te kunnen werken. In een productieomgeving is dit hulpmiddel een must voor kostenefficiënt produceren.

Het Gravograph plaattoevoerapparaat (APF) is een uitbereiding die zowel werkt met CO2 laser- als rotatiegraveertechniek: het is volledig compatibel met onze LS100, IS400 en M40 Deep Vice graveermachines. Geladen in een magazijn, kunnen tags of plaatjes tot maximaal 120 x 100 mm automatisch worden gevoed in de graveermachine om te markeren. Bij een minimale dikte kunnen stapels identieke tags worden verwerkt in hoeveelheden van maximaal 195 per keer.

www.gravotech.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

GRAVOGRAPH
TagMe

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers