www.technologieenindustrie.com
GRAVOGRAPH

TagMe

TagMe is ‘s werelds beste gepersonaliseerde graveeroplossing, speciaal ontwikkeld voor gebruik bij items in distributiepunten. Het omvat een zeer eenvoudige software interface die kan worden bediend vanaf een touch screen, alsmede een machine voor het graveren van producten of geschenken uit de winkel, inclusief het beslag- of bevestigingsysteem. Dit betekent dat winkelpersoneel producten kan graveren zonder dat hiervoor enige kennis van zaken nodig is. Met de TagMe oplossing kunnen winkels dus instant personalisering aanbieden, waardoor klanten hun uniek gemaakte product of geschenk direct kunnen meenemen, zonder dat ze daar op hoeven te wachten.

TagMe
De vernieuwing achter de TagMe ‘point-of-sale’ personaliseringsoplossing betreft vooral de gebruiksvriendelijke software die volledig kan worden aangepast aan de behoeften van de klant: in maar 5 stappen kan elk product uit een door de klant geselecteerde range worden gepersonaliseerd. Voor elke klant wordt dus zijn eigen gepersonaliseerde interface ontwikkeld door de teams van Gravograph, inclusief een preset bibliotheek van graveermogelijkheden.

De teams van graveerspecialisten van Gravograph in Europa en de VS komen binnen drie of vier weken met volledig uitgeteste oplossingen. In het geval van franchisewinkels of -ketens kan dezelfde software worden gebruikt om zo wereldwijd consistentie in het ontwerp te waarborgen.

TagMe kan door iedereen worden gebruikt, in de eerste plaats door verkopers, met een minimum aan training en zonder ervaring op het gebied van graveren. Kies eenvoudig de foto die je wilt uit de collectie, daarna de graveerstijl die voor dit item beschikbaar is (1 of meer lijnen, 1 lijn en 1 icon, etc), voer te tekst in die moet worden gegraveerd en bevestig. De gravering zal elke keer succesvol en foutloos op de juiste wijze worden gepositioneerd.

Afhankelijk van de grootte en het materiaal van de items die moeten worden gegraveerd, wordt een Gravograph M20, M40 of een LS 100 lasermachine aanbevolen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers