www.technologieenindustrie.com
NSK

NSK Europe stelt Chief Operating Officer aan

Op 1 februari 2019 stelde NSK Europe Dr. Ulrich Nass (52) aan als Chief Operating Officer. De aanstelling past in de ambitie van het bedrijf om verder te groeien in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Dr Ulrich Nass heeft zich al bewezen in enkele sleutelmarkten van NSK in Europa. Hij brengt ook een jarenlange ervaring mee in leidinggevende functies in technologiebedrijven, vooral uit de automotive sector. Zo was hij voor zijn aanstelling bij NSK Senior Vice President bij de Brose Group, waar hij verantwoordelijk was voor de productgroep 'Door Modules'. Daarvoor was hij ook managing director van de product unit 'Closures Systems'.

Tot 2012 was Dr. Ulrich Nass actief in meerdere senior management functies bij Kiekert AG, een bedrijf gespecialiseerd in vergrendelingen voor deuren en kofferruimtes van auto’s. Zijn laatste functie bij dat bedrijf was Executive Vice President Global Product Development & Program Management.

Dr Ulrich Nass behaalde zijn Master in mechani engineering en bracht zijn PhD over de slijtage van tandwielen tot een goed einde aan de te Ruhr-University Bochum.

Persfoto
1) Dr Ulrich Nass (52) is sinds 1 februari Chief Operating Officer.

NSK Europe stelt Chief Operating Officer aan
 
 
 
 
 
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers