www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection

Lancering van het verbeterde PS200 Multi-Gas Instrument

GMI, een bedrijf binnen de afdeling Personal Safety van 3M, kondigt met genoegen de verbeterde versie aan van haar PS200 multigasdetectie instrument.

Lancering van het verbeterde PS200 Multi-Gas Instrument

Vanaf juni 2019 zal onze populairste draagbare multi-gasdetector, de PS200, beschikken over een aantal indrukwekkende productverbeteringen. Een van deze verbeteringen is de krachtige datalogging capaciteit die het voor klanten mogelijk maakt om alle relevante kalibratie- en sessiegegevens over een periode van 6 maanden vast te leggen. Deze verhoogde capaciteit zal de toegang van klanten tot hun relevante gegevens verbeteren en tegelijkertijd een snellere besluitvorming mogelijk maken.

Een andere nuttige toevoeging is de nieuwe snelkalibratiemodus-op-afstand, die de klanten tijd bespaart door vereenvoudiging van het kalibratieproces. Klanten zullen ook hun kortetermijn- en langetermijnblootstelling aan koolmonoxide (CO) en waterstofsulfide (H2S) kunnen visualiseren, zodat ze snel het huidige blootstellingsniveau kunnen vaststellen en passende maatregelen nemen.

Tot slot voegden we een rits upgrades van de gebruikerservaring toe, waaronder een scherm voor snelle configuratie, configureerbare betrouwbaarheidssignalen, meer controle van de gebruiker over de vervaldata van de kalibratie, dead-band configuraties en resolutie-instellingen (H2S). De combinatie van deze functies zal niet enkel de prestaties en het gebruiksgemak verbeteren, maar ook de algemene gebruikerservaring verrijken.

De PS200 blijft elke combinatie van LEL, zuurstof (O2), koolmonoxide (CO), LEL, zuurstof (O2), koolstofmonoxide (CO) en Waterstofsulfide (H2S) meten, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen voor persoonlijke controle en beveiligen van kleine ruimtes. Naast de uitgebreide datalogging mogelijkheden, is de PS200 ook leverbaar met een optionele interne pomp en een uitgebreid assortiment accessoires voor de meest uiteenlopende gebruikstoepassingen.

Voor meer informatie over de verbeteringen aan de PS200 of meer informatie over het volledige gamma van producten en diensten van de afdeling Gas & Flame Detection van 3M, bezoek onze website: https://gasdetection.3m.com



  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers