www.technologieenindustrie.com
Teledyne Gas & Flame Detection

Teledyne Gas and Flame Detection neemt deel aan de M+R beurs in Antwerpen op 22 en 23 maart 2023

Teledyne Gas and Flame Detection, een wereldleider in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor gas- en vlamdetectie, is verheugd haar deelname aan de M+R beurs in Antwerpen aan te kondigen.

Teledyne Gas and Flame Detection neemt deel aan de M+R beurs in Antwerpen op 22 en 23 maart 2023
M+R is het grootste evenement gewijd aan meet- en regeltechniek in Europa. Het brengt professionals uit de industrie samen om de laatste innovaties en trends op het gebied van meet- en regelinstrumentatie voor de industrie te presenteren.

Teledyne Gas and Flame Detection is er trots op dit jaar een exposant te zijn op de beurs en zijn vaste en draagbare gas- en vlamdetectieoplossingen te presenteren.

Op M+R 2023 zullen verschillende nieuwe producten worden voorgesteld, evenals hun brede gamma vaste en draagbare detectoren voor de detectie van toxische, brandbare of zuurstofgassen: DG-serie, OLCT100, GD10P, CTX 300, OLCT10N, OLCT 60, hun vlamdetectoren of data-acquisitie-eenheden.

Teledyne Gas and Flame Detection neemt deel aan de M+R beurs in Antwerpen op 22 en 23 maart 2023
Teledyne Gas and Flame Detection levert hoogwaardige gas- en vlamdetectieoplossingen om de veiligheid van mensen, eigendommen en het milieu te waarborgen.

Petrochemie, energie, olie, gas, voedselverwerking, afvalverwerking, transport... wat de sector en de toepassing ook is, Teledyne Gas and Flame Detection heeft de oplossing.

Met tientallen jaren ervaring in ontwerp en productie wordt Teledyne Gas and Flame Detection erkend als een betrouwbare leverancier voor klanten wereldwijd.

Voor meer informatie over ons gamma gas- en vlamdetectieproducten kunt u ons bezoeken op de M+R beurs op 22 en 23 maart in Antwerpen, Hal 3 stand 3191, of onze website bezoeken: www.teledynegasandflamedetection.com.

Voor meer informatie, www.TeledyneGFD.com of neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers