www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Draadsnijden met maximale productiviteit en proceszekerheid

Walter AG presenteert nieuwe draadfrees TC620 Supreme tot diameter M20

Draadsnijden met maximale productiviteit en proceszekerheid
Hoge snijdruk en afbuiging van het gereedschap zijn de grootste uitdagingen bij het schroefdraadfrezen. De gevolgen zijn beperkte snijparameters, noodzakelijke snij-indelingen en geringe standtijden of zelfs gereedschapsbreuk. Met de universeel toepasbare draadfrees TC620 Supreme brengt Walter het werkingsprincipe van zijn wisselplaat-schroefdraadfrees T2711 nu ook over op kleinere diameters.

Dankzij geringe snijkrachten en daardoor grote tandvoedingen wordt de slijtage van het gereedschap aanmerkelijk gereduceerd. Het multirow-concept vermindert niet alleen de bewerkingstijd en de slijtage, ook de proceszekerheid en de bediening worden verbeterd, zelfs bij veeleisende materialen zoals roestvrij staal of Inconel 718.

Veilige spaanafvoer, dankzij inwendige koeling en de gemakkelijke bediening van TC620 Supreme garanderen de grootst mogelijke proceszekerheid. Radiuscorrecties zijn zelden of pas dan noodzakelijk als gereedschap van de concurrent al het standtijdeinde hebben bereikt. Walter introduceert de TC620 Supreme voor draaddiepten 2 en 2,5 × DN in afmetingen M4 tot M20 en UNC 8 tot UNC ¾ - en sluit daarmee naadloos aan de Walter wisselplaat-schroefdraadfrees T2711 aan.

www.walter-tools.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers