www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Wereldwijd netwerk van professionals voor de veilige automatisering - Pilz-systeempartnerprogramma – wereldwijd

Met een systeempartnerprogramma versterkt automatiseringsbedrijf Pilz de aanwezigheid van zijn producten en oplossingen wereldwijd: klanten kunnen voortaan ook via geselecteerde, gecertificeerde partners totaaloplossingen met veilige automatiseringstechniek van Pilz aanschaffen.

Wereldwijd netwerk van professionals voor de veilige automatisering - Pilz-systeempartnerprogramma – wereldwijd
Systeempartners zijn bedrijven die onafhankelijk van Pilz zijn. Ze ondersteunen machinefabrikanten of -exploitanten bij het uitvoeren van automatiseringsprojecten. Klanten krijgen zodoende totaaloplossingen die de engineeringdiensten van de systeempartners combineren met de knowhow van Pilz op het gebied van veiligheid: Pilz-systeempartners zijn in veel branches vertegenwoordigd. Zo hebben de klanten lokaal voor elk verzoek de juiste systeempartner tot hun beschikking.

Opgaven worden oplossingen

Het aanbod van de systeempartners omvat diensten zoals de ondersteuning van klanten bij het realiseren van veilige automatiseringsconcepten, van de productkeuze tot de systeemintegratie en validering van machines. Daarbij werken de systeempartners nauw samen met Pilz. Ze zijn bijzonder vertrouwd met het gebruik van Pilz-producten en -systemen en staan ter plekke klaar voor de klant. Pilz zelf voegt hier een breed aanbod veiligheids- en automatiseringsdiensten met betrekking tot de complete machinelevenscyclus aan toe.

Gecertificeerde partners

Pilz werkt langdurig samen met zijn systeempartners: het programma is gebaseerd op technische ondersteuning en scholing door Pilz, ondersteuning bij het projectmanagement alsmede een hoogwaardige certificering. Daarbij voldoen de partners aan strenge voorschriften en worden ze regelmatig door Pilz geauditeerd. De continue scholing is het belangrijkste onderdeel van het systeempartnerprogramma. Trainingen over actuele technologieën, Pilz-producten en internationale veiligheidsnormen zijn een vast onderdeel van het programma en een voorwaarde voor de certificering.

www.pilz.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers