www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Magneetgecodeerd lengtemeetsysteem – compact & absoluut

Met SSI- of BiSS-C-interface en statusbewaking

Magneetgecodeerd lengtemeetsysteem – compact & absoluut

www.balluff.comwww.balluff.comwww.balluff.comysteem BML SL1 overtuigt in alle toepassingen waarin in realtime een grote nauwkeurigheid van positie en eindpositie vereist is. Dit biedt u een eenvoudige en voordelige oplossing waarbij het niet uitmaakt of u lineaire of draaiende bewegingen bewaakt, formaten anders instelt, korte of lange lengten of kleine en grote hoeken meet.

De BML SL1 beschikt over een absolute SSI- of BiSS-C-interface. Als optie is deze ook met analoge Sin/Cos-interface leverbaar. Daarmee is het meetsysteem geschikt voor veel positioneer- en regeltoepassingen, bijvoorbeeld als primaire-feedbackoplossing in lineaire aandrijvingen of als secundaire feedback als speciale nauwkeurigheid vereist is.

Ook kunt u het systeem eenvoudig uitbreiden, omdat het dankzij de compacte bouwvorm en het lage eigengewicht gemakkelijk geïntegreerd kan worden.

De signaalkwaliteit en de systeemstatus kunt u continu via SSI en BiSS-C evalueren of comfortabel op de ingebouwde LED aflezen. Dit biedt ondersteuning bij zowel de montage, de ingebruikneming, het bedrijf en ook bij het instellen als de machine bijvoorbeeld moet worden omgebouwd. Met de apart verkrijgbare BML configuration tool kunt u meer parametreer- en diagnosefuncties gebruiken.

De bijzonderheden

  • Betrouwbaar: contactloos en slijtvrij meetprincipe
  • Universeel: meetlengten tot 8,19 m, hoge systeemnauwkeurigheid tot ±15 μm
  • Tijdbesparend: hoge leesafstand tot 1,3 mm voor gemakkelijkere montage
  • Comfortabel: status-LED en diagnosefuncties voor betrouwbaar gebruik en versneld onderhoud
  • Goed integreerbaar: ruimtebesparende, compacte constructie

www.balluff.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers