www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Sil2 temperatuurbegrenzers voor thermische processen

Procesbewaking met de STB50 en STB55.

Sil2 temperatuurbegrenzers voor thermische processen

West Control Solutions is de specialist temperatuurregelapparatuur voor toepassingen in thermische procesmachines. De veiligheidsbegrenzers zorgen voor de bescherming van machines en personeel in ovens, stookinstallaties, stoomsystemen, voedselverwarmingsapparatuur en meer. De STB50- en STB55-temperatuurbegrenzer zijn mooie voorbeelden uit het assortiment limietapparaten.

Procesbewaking

Zowel de STB50 als de STB55 worden gebruikt waar thermische processen moeten worden bewaakt en het systeem in een veilige toestand moet worden gebracht in geval van te hoge procestemperaturen. Doordat de STB serie zijn temperatuur meetingang controleert op kortsluiting en breuk is men altijd zeker van een juiste meting en een gegarandeerde uitschakeling indien de veiligheid dit vereist.

De STB50, met frontmontage, is het meest geschikt voor toepassingen waarbij de gemeten temperatuur duidelijk zichtbaar moet zijn voor de gebruiker en directe toegang mogelijk moet zijn. De STB55 DIN-rail wordt juist in het paneel gemonteerd. Beide begrenzers beschikken over een 128x64 pixel LCD-display.

SIL 2 Conform

De STB-serie van West Control Solotions is beschikt over een goedkeuring voor veiligheidstoepassingen conform de SIL2 normering. Van eenvoudige en kostenbesparende tot hoogwaardige SIL 2-conforme veiligheidskritieke producten, Isotron Systems biedt u met het West Control Solutions portfolio het limietapparaat dat u nodig heeft. Van limietapparaten met override-mogelijkheden, wachtwoordbeveiligde limietinstellingen en uitgangen, compacte afmetingen en meer voor verschillende toepassingen.

Productkenmerken


  • STB50: 1/8 DIN, STB55: DIN-rail
  • DIN EN 14597 en SIL2 gecertificeerd
  • Vrij programmeerbaar
  • Veiligheidsrelais met analoge uitgangsoptie
  • Veiligheidsrelais met gedwongen contacten
  • Externe ingang voor reset
  • PT100 of dubbele thermokoppel ingang
  • 128x64 pixel LCD-display

www.isotron.eu

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers