www.technologieenindustrie.com
Kennametal

Introductie van de KOR ™ 5: The King of Roughing

De KOR 5 van Kennametal is veilig, sterk en extreem snel en brengt aluminium voorbewerken voor ruimtevaart naar een geheel nieuw niveau


Kennametal heeft vandaag zijn nieuwste ontwikkeling aangekondigd op het gebied van aluminium voorbewerken met hoge snelheid, de KOR 5 volhardmetalen frees. Ontworpen voor maximale productiviteit in de ruimtevaartbewerkingen, met deze vijftandige frees worden tafelaanvoersnelheden verhoogd tot 66 procent in vergelijking met veelgebruikte drietandige gereedschappen. Een nieuwe definitie van de productiviteit voor vliegtuigfabrikanten en hun leveranciers.

KOR 5 is bedoeld om grote hoeveelheden metaal te verwijderen en zo snel mogelijk af te voeren uit de werkzone:

-Taps toelopende kern, variabel e tandverdeling ontwerp en 35 ° helix – elimineren vibraties en buiging van het gereedschap
-Koelvloeistof door het gereedschap - spoelt spanen weg en vermindert de warmte.
-Uniek spaanopdelings-vormen, ontworpen om lange spanen te breken, het opnieuw snijden van spanen te elimineren, wat bijdraagt ​​aan hoge oppervlaktekwaliteiten.

Het gereedschap heeft de potentie om de nieuwe standaard te worden voor machines die gebruikmaken van CAD / CAM-gereedschaps banen.
KOR 5 heeft meer actieve contactpunten in vergelijking met een 2-snijder of 3-snijder schachtfrees omdat het een 5-snijder schachtfrees is, die verbeterde stabiliteit creëert en vibraties op zelfs de zwaarste sneden elimineert.
Toepassing van het gereedschap met lage radiale aangrijping, maar hoge snedediepte resulteert in veel hogere spaan volumes dan traditionele methoden.

En om voorspelbare prestaties bij maximale voedingssnelheden te garanderen, is de KOR 5 beschikbaar met Safe-Lock ™ schachten die uit de houder trekken, voorkomt.

"Gleuffrezen , diepe uitsparingen, dynamisch frezen , wat uw aluminiumtoepassing ook is, KOR 5 kan het sneller", zei Thilo Mueller, Manager voor volhardmetalen frezen.Introductie van de KOR ™ 5: The King of Roughing

Met spaanopdelers, koelvloeistof door het gereedschap, een taps toelopende kern en een innovatief spaanafvoerontwerp, is de KOR 5 klaar om het gezicht van aluminiumbewerking te veranderen.


Introductie van de KOR ™ 5: The King of Roughing

KOR 5, de King of Roughing, is verkrijgbaar met Safe-Lock-schachten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers