www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Innovatie in paneelbouw: nieuwe aansluitings- en solid-state relaismodellen met Push-In Plus-technologie

Verminder uw werklast en bespaar ruimte in paneelbouw - NIEUW: G6D-F4PU-aansluitingsrelais en G3DZ-F4PU-aansluitings-SSR (solid-state relais) met Push-In Plus-technologie.

Innovatie in paneelbouw: nieuwe aansluitings- en solid-state relaismodellen met Push-In Plus-technologie

We hebben het ontwerp en de grootte van de apparatuur voor bedieningspanelen gestandaardiseerd en producten geïntroduceerd die gebruikmaken van onze eigen bedradingsmethode, Push-In Plus-technologie. Sinds de introductie in 2017 is deze technologie overgenomen door meer dan 10.000 bedrijven en heeft deze de grootte van het bedieningspaneel met ongeveer 30% teruggebracht. Bovendien is de bedradingstijd in bijvoorbeeld de halfgeleiderproductie met de helft ingekort.

Aansluitingsrelais/SSR: G6D-F4PU/G3DZ-F4PU

Nieuwe G6D-F4PU/G3DZ-F4PU-modellen met Push-In Plus-technologie zijn toegevoegd aan de G6D-F4B/G3DZ-F4B-aansluitingsrelais. Deze modellen bieden meer gebruiksgemak dan modellen met schroefaansluitingen. Klemmenblokken met Push-In Plus-technologie verminderen de bedradings- en onderhoudswerkzaamheden, de dubbele draadmethode maakt gemeenschappelijke bedrading en crossover-bedrading mogelijk en als optie zijn bruggen leverbaar.

Dankzij de optimale aansluiting van 5 A zijn ze geschikt voor kleine panelen in machines, verbindingskasten en bedieningspanelen.

Aansluitmethode: klemmenblokken met Push-In Plus-technologie

  • Nominale belasting: 5 A bij 250 VAC, 5 A bij 30 VDC (G6D-F4PU: per afzonderlijk relais)
  • 0,3 A bij 3 tot 264 VAC, 0,3 A bij 3 tot 125 VDC (G3DZ-F4PU: per afzonderlijke SSR)

XW6T-bedradingsinterface met zichtbare indicatoren

Daarnaast hebben we de XW6T-bedradingsinterface geïntroduceerd, die het bedraden uiterst eenvoudig zichtbaar maakt. Er verschijnt een groene indicator wanneer een kabel goed in de aansluitopening is gestoken, zodat onmiddellijk kan worden bevestigd of de bedrading correct is aangesloten zonder dat gespecialiseerd personeel de situatie moet beoordelen. U kunt eenvoudig de indicatoren controleren tijdens de inspectie vóór verzending of het onderhoud van de bedrading, en hiermee de werkzaamheden verminderen.

Bovendien wordt aanbevolen de XW6T te gebruiken in combinatie met de Omron-voeding om bedradingsfouten te verminderen: dankzij de verschillende brugkleuren en de bedradingsindicator kan eenvoudig de juiste bedrading van het positieve en negatieve gebied worden geïdentificeerd.

www.industrial.omron.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers