www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll neemt verkoop en service agent in IJsland over

Sant' Antonino, Zwitserland. Material handling specialist Interroll heeft belangrijke delen van de bedrijfsactiviteiten en activa van IBH ehf. in Reykjavik, IJsland, overgenomen. De overname versterkt de verkoop- en serviceactiviteiten van het bedrijf in de voedings- en drankensector, met name in de visverwerkende industrie.

IBH ehf. trad eerder op als verkoopagent van de Interroll Group voor IJsland en de Faeröer eilanden. De focus van de zakelijke en dienstverlenende activiteiten lag tot nu toe vooral op de productgroep Interroll Drives. Met een eigen filiaal zal Interroll in de toekomst ook zijn volledige programma productoplossingen in IJsland gaan verkopen. De partijen zijn overeengekomen de aankoopprijs niet bekend te maken.

De overdragende directeur en vijf medewerkers genereren jaarlijks een product- en serviceomzet in de lage ééncijferige miljoen-euro categorie. De diensten van IBH ehf. zijn vooral veelgevraagd door de levensmiddelenindustrie, met name door bedrijven en machinebouwers in de visverwerkende sector.

Op de lange termijn streeft de Interroll Groep naar een wereldwijd aandeel van onderdelen en diensten van tenminste 20 procent van zijn totale omzet.

Naast hygiënische producten, zoals trommelmotoren met European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) en US Department of Agriculture (USDA) certificering, biedt Interroll de voedingsmiddelenindustrie zijn Modular Conveyor Platform (MCP), crossbelt sorters, orderverzamel- en opslagoplossingen, die efficiënt, onderhoudsarm en betrouwbaar zijn.

De overgenomen activiteiten en activa voor IJsland en de Faeröer eilanden zullen worden voortgezet als de Reykjavik tak van Interroll Nordic in Kopenhagen, Denemarken.


Interroll neemt verkoop en service agent in IJsland over

Afbeeldingsbijschrift: Talrijke klanten uit de visverwerkende industrie vertrouwen op IBH ehf. als een servicespecialist voor materiaalstromen.


 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers