www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Hexagon brengt PC-DMIS 2019 R2 uit

PC-DMIS 2019 R2 biedt nieuwe mogelijkheden, meer gebruiksgemak en een verbeterde gebruikservaring.

Hexagon brengt PC-DMIS 2019 R2 uit
De Manufacturing Intelligence-divisie van Hexagon heeft vandaag PC-DMIS 2019 R2 uitgebracht: de nieuwste versie van de populairste meetsoftware ter wereld.

PC-DMIS 2019 R2 introduceert Homepage, een nieuwe manier om met PC-DMIS om te gaan die het gebruiksgemak en productiviteit verbetert, en de inhoud op een aantrekkelijke, intuïtieve manier aan de gebruiker presenteert, ongeacht of de gebruiker zich richt op het aanmaken van meetroutines of het uitvoeren van de meetroutines in de fabriek. Homepage is een aanzienlijke verbetering op het traditionele PC-DMIS startscherm door recent gebruikte programma's en favorieten rechtstreeks vanaf het startscherm toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen mappen aanmaken en hun meetroutines organiseren zoals zij die nodig hebben.

Homepage biedt ook handige inhoud en ondersteuning rechtstreeks op PC-DMIS. Gebruikers hebben nu naadloze toegang tot het nieuwste productnieuws, contactgegevens voor support, handige video's, het PC-DMIS ideeëncentrum en de reguliere PC-DMIS nieuwsbrief (SMA vereist).

De nieuwe Thickness Colormap-functie biedt de gebruiker duidelijke, intuïtieve afbeeldingen die de dikte van een component weergeven. Deze functie kan ofwel de gemeten dikte aantonen vanuit mesh- of puntenwolkgegevens, of kan gebruikt worden om afwijkingen ten opzichte van het CAD-model weer te geven. Zodat de gebruiker meteen ziet waar onmiddellijke aandacht vereist is.

Onder de overige noemenswaardige verbeteringen vallen de nieuwe mogelijkheden die zijn toegevoegd aan de veel geprezen GD&T Selection-software van Capture. Toen deze nieuwe functie in 2019 R1 werd uitgebracht, transformeerde het de manier waarop GD&T-gegevens aan een meetprogramma worden toegevoegd. Deze manier is nu verbeterd met betere OCR-herkenning, waaronder de herkenning van feature control frames (FCF's), nulpunten en nulpuntrichtmerken.

Door de nieuwe ringlichtconfiguratiefunctie kunnen gebruikers meetprogramma’s sneller en met minder fouten van de ene machine naar een andere machine overzetten die een andere ringlichtconfiguratie heeft. Hierdoor wordt een efficiënte programmamigratie mogelijk naar offline machines, wat de machineproductiviteit optimaliseert. Door verbeteringen aan de widget voor meetstrategieën kunt u snel en eenvoudig veranderingen aanbrengen aan veelvoorkomende meetparameters met een enkel kenmerk of met een patroon aan kenmerken, zonder dat u gebruik hoeft te maken van volledige dialoogvensters.

"We zijn zeer verheugd om deze nieuwste versie van onze toonaangevende metrologiesoftware PC-DMIS uit te brengen", aldus Stephen Graham, President Metrology Software bij Hexagon Manufacturing Intelligence. “PC-DMIS 2019 R2 continueert onze strategie gericht op het vervullen van de eisen van onze metrologieklanten met innovatieve, tijdbesparende oplossingen, die de productiviteit opvoeren en de strategieën van onze klanten ondersteunen om een slimmere fabriek te verwezenlijken. De verbeteringen in deze versie brengen ons nog dichterbij de perfecte balans tussen gebruikservaring en functionaliteit."

Dit is de tweede van de twee grote PC-DMIS releases die gepland staan voor 2019. De bijbehorende servicepack-updates bieden maximale betrouwbaarheid van het platform. PC-DMIS 2019 R2 kan nu al worden gedownload, via de website HexagonMI.com of door middel van de Universal Updater. Meer informatie is verkrijgbaar via lokale verkooporganisaties en dealers van Hexagon.

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers