www.technologieenindustrie.com
SIC Marking

Sic Marking introduceert een speciaal systeem voor het markeren van voertuigidentificatienummers

Het VIN identificatienummer wordt aangebracht op de autocarrosserie en helpt om een voertuig te traceren tijdens het productieproces, maar ook na het verlaten van de fabriek, tot en met het einde van de levenscyclus van het voertuig. VIN-markering wordt ook veelvuldig gebruikt in zware installaties en voor het traceren van trailers.

Sic Marking introduceert een speciaal systeem voor het markeren van voertuigidentificatienummers
Snel kunnen reageren is essentieel, zoals door vele autofabrikanten is aangetoond en zoals de recente recall van Toyota heeft uitgewezen. Teneinde de leesbaarheid van de VIN de hele levensduur te kunnen garanderen, is de kwaliteit van de markering van groot belang. Daarom heeft SIC markering een uitgebreid en zeer flexibel VIN markeersysteem ontwikkeld op basis van krastechnologie.

Belangrijkste kenmerken:
- De extreem snel markerende i113s unit is in staat om 17 tekens aan te brengen in minder dan 20 seconden, met een diepte van 0,3 mm.
- Het systeem maakt gebruik van de E8 besturing bekend om zijn robuustheid en veelzijdigheid met meer dan 15 beschikbare talen.
- De VIN software van specialist SIC is speciaal geschreven voor VIN markeertoepassingen.

Bovendien is er een 'lees' optie beschikbaar waarmee validatie van de markering mogelijk is door middel van een camera. Hiermee worden vorm en inhoud ervan geanalyseerd. De software kan worden aangepast aan klantwensen en de markeerkop kan worden geleverd met op maat gemaakte opspanmogelijkheden. Communicatieprotocollen worden meegeleverd (I/O, RS232, Profibus, Ethernet, Jbus, Profinet).

De veelzijdigheid, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en gemak van integratie hebben een aantal van de grootste autofabrikanten wereldwijd al overtuigd, in Korea (Renault, Samsung), Rusland (Peugeot, Mitsubishi, AVTO FRAMOS, AVTO FAZ) en Marokko (Dacia).

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers