www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Nieuwe Serie 09 robuuste CAN keypads

Voor robuuste applicaties in zware landbouwvoertuigen en speciale voertuigen.

Nieuwe Serie 09 robuuste CAN keypads

Hoge betrouwbaarheid en functional safety zijn cruciaal voor het beheren van veiligheidsgerelateerde applicaties in voertuigen en machines – of het nu gaat om bouwmachines en -voertuigen, landbouwmachines of in speciale en commerciële voertuigen van verschillende typen.

Zware omgevingen en een geringe inbouwdiepte vereisen een robuust en compact ontwerp. De schakelaars en signaalarmaturen moeten ook nauwkeurig worden geconfigureerd, zowel mechanisch als elektronisch, om geschikt te zijn voor de betreffende applicatie. De nieuwe hoogwaardige robuuste CAN keypads en CAN rotary controller van de Serie 09 voldoen aan deze vereisten met de modernste systeemintegratie.

Veelvoorkomende toepassingen

  • Wegwerk voertuigen en walsen
  • Laders, bulldozers en graafmachines
  • Kranen, kiepwagens en crawler boormachines
  • Brandweer- en reddingsvoertuigen
  • Veegmachines, schoonmaakvoertuigen en vuilniswagens
  • Sneeuwruimers en pistenbully's
  • Landbouwvoertuigen en -apparatuur

Robuust, innovatief ontwerp – De robuuste en innovatieve constructie is een kenmerk van het robuuste CAN keypad ontwerp. De schakelaars en signaalarmaturen met IP67 bescherming werken betrouwbaar bij bedrijfstemperaturen van –40°C tot +85°C. De geringe inbouwdiepte en de robuuste clip-in- of schroefmontage maken een eenvoudige, flexibele installatie mogelijk, zowel verticaal als horizontaal. Deze hoogwaardige keypads hebben een uitstekend tactiel gevoel en zijn duidelijk zichtbaar bij daglicht en ’s nachts, dankzij de krachtige RGB LED halo en LED symboolverlichting.

De aantrekkelijke en configureerbare 4-segmenten halo verlichting is standaard geïntegreerd. De aanpasbare verlichting biedt de gebruiker uitstekende visuele feedback en wordt gecombineerd met een uniek, eigentijds ontwerp. De tekstplaten kunnen uit onze uitgebreide bibliotheek van door de industrie erkende, lasergegraveerde ISO 7000 symbolen of door de klant geleverde grafische afbeeldingen worden gekozen om aan de specifieke behoeften van de eindgebruiker te voldoen.

Voordelen

  • Individuele 4-segmenten en RGB halo ringverlichting
  • Ontworpen voor functional safety*: ISO 26262 en ISO 13849
  • Intelligente HMI’s met CAN-bus integratie
  • Robuust, innovatief, ergonomisch ontwerp met IP67 bescherming
  • Uitwisselbare ISO 7000 symbolen of klantspecifieke symbolen

Functionele veiligheid* en CAN-bus integratie – De CAN keypads hebben een hoge betrouwbaarheid en zijn ontworpen voor functional safety volgens de EN ISO 13849 PLD en ISO 26262 ASIL B standaarden. Functional Safety betekent dat het systeem controleert of de veiligheidsgerelateerde functie naar behoren werkt. Als er een functionele fout optreedt, informeert het systeem de gebruiker onmiddellijk. Dankzij de CAN-bus integratie zijn de keypads intelligent en eenvoudig in een CAN-systeem te integreren – de keypads zijn voorzien van een connector van de Deutsch DT-serie.

Meer dan een expert. Een partner van de auto-industrie. Als wereldwijde partner voor grote autofabrikanten en leveranciers, bieden we onze klanten hoogwaardige producten, ontwerpmogelijkheden en diensten. Dankzij tientallen jaren van betrokkenheid en overleg met de auto-industrie, is EAO een gevestigde wereldwijde leverancier van bedieningspanelen, subassemblages, schakelaars, drukknoppen en signaalarmaturen.

www.eao.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers