www.technologieenindustrie.com
NIDEC Control Techniques

Commander Frequentieregelaars: Nu Met Gratis Vijf Jaar Garantie

Control Techniques introduceert een gratis vijfjarige garantietermijn voor de universele Commander frequentieregelaars.

Commander Frequentieregelaars: Nu Met Gratis Vijf Jaar Garantie

Iedereen die nu een Commander frequentieregelaar koopt, kan via registratie zijn productgarantie van standaard twee jaar gratis verlengen naar vijf jaar.

De nieuwe aanbieding geldt voor de universele Commander C200 and C300 frequentieregelaars. Uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze frequeniteregelaars zijn gemakkelijke set-up en installatie. Het bedrijf verklaart dat de uitbreiding van de garantie van twee naar vijf jaar een bewijs is van de uitzonderlijke reputatie van de producten t.a.v. betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun aankoop vijf jaar lang door garantie is gedekt.

Dankzij een on-board PLC hebben beide apparaten ingebouwde intelligentie, waardoor de noodzaak van een externe controller vervalt. De producten hebben een vermogensbereik van 0,25 kW tot 132 kW waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen van lage tot hoge vermogens. De Commander C is bekend om zijn robuuste ontwerp en veerkracht in veeleisende omgevingen en heeft hierdoorde kleinste voetafdruk in zijn klasse. Wat hem ideaal maakt voor machinefabrikanten en OEM'ers (Original Equipment Manufacturers). Voor meer complexere toepassingen zijn beide modellen compatibel met de plug-in optiemodules van Control Techniques.

Anthony Pickering, president van Control Techniques verklaarde: “Het uitbreiden van de garantieperiode van onze Commander-serie geeft een signaal van vertrouwen in het product af en biedt gebruikers extra veiligheid. Wij zijn dan ook bijzonder trots om in een positie te verkeren dit aan te kunnen bieden.”

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers