IMP is pleased to announce the launch of our newly redesigned websites!

Featuring a brand new look, with more information and a fully responsive layout for all platforms – we hope you’ll find it easier to navigate and find what you’re looking for quickly and efficiently.
If you have any questions or feedback, please let us know by e-mailing us. If you’d like to stay connected on social media, follow us on LinkedIn, Facebook and Twitter.

Get connected… Stay informed…

MEDIAWORLD

NIEUWE STANDAARD VOOR AUTOMATISERING VAN MOBIELE MACHINES; PURE MOBILE

Pure Mobile; de nieuwe standaard voor mobiele automatisering.

NIEUWE STANDAARD VOOR AUTOMATISERING VAN MOBIELE MACHINES; PURE MOBILE
Warmte, kou, schokken, trillingen, water, modder of stof, mobiele machines moeten betrouwbaar werken onder alle omstandigheden. Om dit te waarborgen zijn in deze applicaties sensoren nodig die continu betrouwbaar detecteren en de benodigde gegevens leveren. Hiervoor heeft SIKO de PURE.MOBILE-technologie ontwikkeld en op de markt gebracht als sensorplatform voor de ‘Mobile Automation’.

Exclusief ontwikkeld voor mobiele machines

Het technologieplatform is exclusief ontworpen en ontwikkeld voor detectie en het meten van posities in mobiele machines. In tegenstelling tot het toepassen van de bestaande sensoren die afkomstig zijn uit de industrie, zijn de sensoren die gebruikt worden in het PURE.MOBILE technologieplatform exclusief ontwikkeld voor toepassingen op en in voertuigen in de mobiele industrie. Elke PURE.MOBILE-sensor voldoet aan de EMC eisen voor bouw-, land- en bosbouwmachines, de voorschriften van E1 (UN ECE R10) voor wegvoertuigen, en is gebaseerd op slijtagevrije, robuuste, (magnetische) sensortechnologie.

Robuust en modulair

De flexibiliteit van het uitbreidbare modulaire ontwerp van bijvoorbeeld de WV- en WH-58MR encoders is ook uniek. De absolute encoders uit het PURE.MOBILE-platform, kunnen worden uitgebreid met extra functies via optiemodules die de gebruiker kan kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geïntegreerde inclino(helling)meter, DIP-schakelaars voor parametrering en digitale in- en uitgangen.

Veiligheidsklasse PLd

Alle sensoren met PURE.MOBILE-technologie zijn ook beschikbaar in een veiligheidsversie voor toepassing in applicaties waar Performace Level d wordt vereist (PLd). Deze functies worden aangevuld door een groot aantal analoge en digitale interfaces om uit te kiezen. Dit betekent meer flexibiliteit, veerkracht en veiligheid dan ooit tevoren.

Wetgeving en applicatievoorbeelden.


Bouw- en graafmachines, vuilniswagens, kraanwagens, heftrucks etc. moeten allemaal voldoen aan verschillende wetgevingen en normeringen. Met de PURE.MOBILE technologie richt Isotron zich samen met SIKO op al deze verschillende applicaties om veilige en goedwerkende positioneringen te kunnen leveren voor de uiteenlopende automatiseringsmogelijkheden in de ‘Mobile Automation’.

Met de producten met het PURE.MOBILE label bent u verzekerd van de meest efficiënte oplossing voor de automatisering van bedrijfsvoertuigen en andere mobiele toepassingen.

Voordelen van de PURE.MOBILE-technologie:

· 100% ontwikkeld voor mobiele machines

· Voor detectie van lineaire, rotatie- en snelheden

· Beschermingsklasse IP65 tot IP69K

· Groot temperatuurbereik (-40 ... + 85 °C of 105 °C)

· Hoge EMC compatibiliteit (bouwmachines, landbouw en bosbouwmachines)

· Hoge schok- en trillingbestendigheid

· Veilige sensoren tot Performance Level d (PLd)

· E1 gecertificeerd of conform ontwerp (UN ECE R10)

· Groot aantal interfaces

www.isotron.eu

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers