www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Brede E-Brake range

Tijdens de Metavak in Gorinchem laat SafanDarley zowel de high-end E-Brake Ultra lijn zien als de basislijn, de E-Brake Premium. Ook staat de AutoPOL offline buigsimulatie software centraal, waarbij de nieuwste functionaliteiten worden getoond.

Brede E-Brake range
E-Brake productlijnen De E-Brake Ultra is standaard voorzien van CNC bombering en beschikt over een dubbel beeldscherm. Optioneel kan de E-Brake Ultra worden uitgerust met een 3D achteraanslag en het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem.

Het gepatenteerde E-Bend L Blue hoekmeetsysteem maakt gebruik van unieke blauwe laser-sensoren. Het blauwe lichtspectrum van de E-Bend L Blue is veel beter te onderscheiden van natuurlijk licht, zodat reflecties en zonlicht de meting niet verstoren. De E-Brake Premium kenmerkt zich als een basis versie met een scherpe prijsstelling. De Premium uitvoeringen zijn uitgerust met alle benodigde toebehoren van een moderne kantbank. De E-Brake 35T en 40T versies kunnen optioneel worden uitgerust met ergonomisch pakket, wat vooral bij het buigen van grote series een voordeel is. Het ergonomisch bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

www.safandarley.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers