www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Accessoires voor Absolute Arm beschikbaar in de Hexagon-webwinkel

Vanaf nu kan een selecte reeks accessoires voor mobiele meetarmen snel een eenvoudig online worden besteld.

Accessoires voor Absolute Arm beschikbaar in de Hexagon-webwinkel
Hexagon Manufacturing Intelligence heeft vandaag een nieuwe afdeling aan hun EMEA-webwinkel toegevoegd dat speciaal is ingericht voor accessoires voor mobiele meetarmen. Vanaf vandaag is er een speciale selectie producten beschikbaar voor de Absolute Arm-reeks waaruit per direct kan worden besteld: van tasters, tips en montageoplossingen tot kalibratie-componenten en add-ons voor voeding en connectiviteit.

De webwinkel is met een schone lei ontworpen om het aankoopproces van inspectietechnologie verder te stroomlijnen. De winkel biedt snelle en geoptimaliseerde zoekmogelijkheden door zijn uitgebreide zoekfilters samen met functies zoals een snel nabestellingsproces voor eerder gekochte producten en services, en een vereenvoudigde manier voor het plaatsen van grote bestellingen door middel van het uploaden van een csv-bestand.

“Wij zijn er vooral op gericht om het meetproces te vereenvoudigen voor de gebruiker en dat is goed te zien aan deze webwinkel”, aldus Stephan Amann, business director van de productlijn mobiele meetarmen. “Nu hebben gebruikers directe toegang tot belangrijke aanvullende hulpmiddelen, eenvoudig te selecteren en betalen en snel direct aan huis geleverd. Dit is slechts een van de vele dingen waardoor de Absolute Arm de meest bruikbare mobiele meetarm op de markt is.”

Productzendingen zijn snel, gemiddeld binnen 48 uur in heel Europa, en bestellingen kunnen in real-time gevolgd worden via onze bezorgpartner. Voor het gemak van de klant accepteert de webwinkel betaling met alle bekende creditcards of door een account met betaling op rekening.

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers