www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

RS Components kondigt nieuwe wereldwijde franchiseovereenkomst aan met Yageo voor passieve componenten

De distributeur tekent met wereldleider op het gebied van chipweerstanden en andere passieve apparaten.

RS Components kondigt nieuwe wereldwijde franchiseovereenkomst aan met Yageo voor passieve componenten
RS Components (RS), het handelsmerk van Electrocomponents plc (LSE: ECM), een wereldwijde multichannelleverancier van industriële en elektronische producten en oplossingen, kondigt vandaag een nieuwe wereldwijde franchiseovereenkomst aan met Yageo, een wereldleider in passieve componenten.

Een belangrijk producttype dat nu onmiddellijk beschikbaar is bij RS, is Yageo's uitgebreide portfolio van chipweerstanden, met inbegrip van algemene dikfilmcomponenten en flexibele (thin-film) hoge-precisie hoogstabiele weerstanden, componenten voor auto's, stroomsensoren, weerstandsarray netwerken, hoogspannings- en piekstroomweerstanden, RF-dempers en zwavelbestendige apparaten.

Yageo, opgericht in 1977, is een toonaangevende leverancier van passieve componenten, waaronder basis- en speciale versies van weerstanden, condensatoren en draadloze componenten, die zich richten op een breed scala aan toepassingen in verschillende markten, waaronder industriële, alternatieve/hernieuwbare energie, medische, auto- en consumentenapparatuur zoals mobiele telefoons en tablets. Het bedrijf is sinds oktober 1993 genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange en heeft wereldwijd verkoop- en productiefaciliteiten. Het bedrijf is momenteel wereldwijd marktleider op het gebied van chipweerstanden en de nummer drie in MLCC-condensatoren.

"Dit is een belangrijke wereldwijde franchiseovereenkomst die betekent dat onze passieve componentenportfolio echt een versnelling hoger wordt", zegt Andy Keenan, Vice President Product Management voor Board Level Electronics bij RS. "Het aan boord brengen van een wereldwijd toonaangevende fabrikant in de vorm van Yageo versterkt onze positie als belangrijke verkoper van chipweerstanden en andere passieve apparaten, waardoor ingenieurs en leden van onze DesignSpark-community een andere alternatieve bron van deze belangrijke componenten krijgen."

www.nl.rs-online.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers