www.technologieenindustrie.com
MEDIAWORLD

Intelligent tool helpt grijpers sneller te vinden en te ontwerpen

Welk grijpertype en welke maatvoering zijn ideaal voor mijn toepassing? De intelligente tool van SCHUNK voor het ontwerpen en selecteren van grijpmodules vereenvoudigt en versnelt de engineering van handlingsystemen.

Intelligent tool helpt grijpers sneller te vinden en te ontwerpen

Slechts enkele details over het grijpertype, het werkstuk en de grijpsituatie zijn voldoende voor het systeem om de juiste modules samen te stellen uit 's werelds grootste standaard grijpcomponentenassortiment van de competente leider op het gebied van grijpersystemen en opspantechniek. Naast de overeenkomstige grijpertypes, uitgebreide technische informatie, tekeningen en afbeeldingen, bevat de lijst met treffers ook details over de betreffende gebruiksverhouding en gebruiksreden.

Met de tool is het mogelijk de sterke prestaties van de individuele SCHUNK-grijpers optimaal te benutten en tegelijkertijd kostbare overdimensionering te voorkomen. Bovendien wordt het berekenings- en ontwerpproces versneld. Intelligente logaritmen maken een gerichte voorselectie mogelijk van componenten die de ontwerper en systeemplanner wellicht niet als mogelijke oplossing voor hun toepassing hadden overwogen.

Volledige documentatie

Zowel de lijst met treffers als de individuele informatie kan worden opgeslagen, waardoor een volledige documentatie en archivering van het ontwerp en herberekening van de gewijzigde informatie mogelijk zijn. De gegevens kunnen altijd voor vervolgprojecten worden opgevraagd. De intuïtieve, HTML-gebaseerde tool houdt rekening met ongeveer 2.550 SCHUNK-grijpers en is altijd up-to-date met betrekking tot grijpertypes en technische gegevens. Dit zorgt ervoor dat ontwerpen altijd gebaseerd zijn op de actuele informatie.

www.schunk.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers