www.technologieenindustrie.com
NSK

Succesvolle editie Europese distributeursconventie NSK

NSK was in het mooie en historische Dubrovnik in Kroatië de gastheer van de jaarlijkse distributeursconferentie. Meer dan 100 afgevaardigden van distributiepartners uit de EMEA-landen woonden de driedaagse bijeenkomst bij om van gedachten te wisselen en te netwerken.

Tijdens dit evenement, dat op 9-11 oktober werd gehouden, gaf NSK mee hoe de wereldwijde aftermarket strategie er uit ziet en kregen ze de laatste nieuwtjes over producten, sectoren, AIP en marketing. Vanuit NSK waren vertegenwoordigers van het topmanagement aanwezig om contacten te leggen met distributeurs en om de nadruk te leggen op hun belang voor het succes van de onderneming.

"De aftermarket business is complex, maar het gaat steeds om de mensen,” aldus Jean-Yves Chapelet, GAM Marketing Director & Director Western Europe Sales Division. "Voor NSK ligt de sleutel in het bepalen met wie we de markten benaderen. Daarom waarderen we sterk de grote aanwezigheid van onze distributiepartners, want zij zijn en blijven de basis van ons succes in de aftermarket business."

Tijdens de conferentie zette NSK trots de distributeurs in de bloemetjes die met succes gecertificeerd AIP-partner werden: APRB (Rusland), Coroll (Tsjechië) en Lagerton (Servië); en de eerste Gecertificeerde AIP Service Afdeling: Rubix (Nederland). Het gecertificeerde AIP-partnerprogramma heeft haar nut bewezen voor NSK distributiepartners. Het onderscheidt hen van hun directe concurrenten omdat het helpt hun analysevermogen uit te bouwen, technische problemen op te lossen, toelaat om expertise in specifieke toepassingen aan te bieden, over grondige sectorkennis te beschikken en MRO-projectleiding aan te bieden. Daarnaast blijft NSK investeren in de ontwikkeling van haar netwerk van erkende distributeurs met het gecertificeerde AIP-programma.

"We zijn trots op het merk NSK en zijn vooral blij om deel uit te maken van de NSK-familie", was de feedback gehoord van een distributeur na het evenement. Er worden nu al plannen gemaakt voor de volgende editie van de Europese Distributeursconventie van NSK.

 NSK organiseerde in 2019 zijn Europese Distributeursconferentie te Dubrovnik in Kroatië.
 

Succesvolle editie Europese distributeursconventie NSK

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers