www.technologieenindustrie.com
Atlas Copco News

Industriële PC's op maat

Industriële computers voor procesvisualisatie, automatisering en kwaliteitsborging worden nu bij Atlas Copco Tools Assembly Control Node, of kortweg AC Node, genoemd. De volledig nieuw ontwikkelde en bijzonder robuuste serie is de opvolger van de vorige HLTQ-modellen en biedt met vier hoog presterende apparaten een nog efficiëntere oplossing voor de verbetering van industriële montageprocessen.

Industriële PC's op maat

De beschermingsklasse IP65, het uiterst stabiele Multi-Touch-display met gehard glazen front en de stofdichte behuizing, maken een AC Node perfect voor industriële toepassingen, zelfs in ruweomstandigheden. Ondanks de metalen behuizing die geoptimaliseerd is voor passieve koeling, weegt een AC Node minder dan 10 kilogram, waardoor de installatie van het onderhoudsvrije apparaat veel eenvoudiger is.

De optionele verticale of hangende montage, zorgt voor een optimale positionering op de werkplek. Uitbreidbare dataopslag, flexibele voedingaansluiting, een breed scala aan interfaces en het optionele RAID-systeem voor een storingsvrije werking zijn extra pluspunten.

Passend programma op uw maat
Het assortiment omvat de vooraf geconfigureerde versies Basic, Value, Value Pro en Performance, die standaard een 21,5-inch display hebben. Atlas Copco kan de grootte van het aanraakscherm variabel aanpassen aan de wensen van de klant. De uitrusting van de AC Nodes zijn afhankelijk van de eisen van de gebruikers. Het topmodel Performance beschikt standaard over een krachtige CPU Intel Core™ i7, 512 GB harddiskruimte met maximaal 32 GB werkgeheugen en een geïntegreerde RFID-scanner.

De modulaire AC Nodes zijn ook toonaangevend op het gebied van connectiviteit: Zij maken industriële beeldverwerking in de productielijn mogelijk en bieden eenvoudige toegang tot alle interfaces. Naast
WLAN en Bluetooth kenmerken acht digitale in- en uitgangen, die desgewenst tot 64 uitgebreid kunnen worden, de volgende generatie mens-machine interfaces voor maximale kwaliteit.

Volgens de producent zijn er ook speciale configuraties mogelijk om de gebruiker een zo groot mogelijke flexibiliteit te bieden.

www.atlascopco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers