www.technologieenindustrie.com
Verlinde

EUROCRANE ASIA RUST DE WATERKRACHTCENTRALE NARESUAN DAM UIT MET VERLINDE TAKELS

Eurocrane (Azië) Co.,Ltd., in Thailand, werd aangesteld door de ITD (Italian Thai Development Public company limited) voor het leveren en installeren van een complete, elektrische rolbrug voor de waterkrachtcentrale NARESUAN DAM in de provincie Pitsanulok, Noord-Thailand. Deze krachtcentrale van 8,4 mega watt is één van de nieuwe waterkrachtcentrales van EGAT (Electricity Generating Authority of Thailand) die overeenstemt met het strategieplan van de overheid om de elektriciteitsproductiecapaciteit te verhogen in het noorden van Thailand, met behulp van duurzame energiebronnen.

EUROCRANE ASIA RUST DE WATERKRACHTCENTRALE NARESUAN DAM UIT MET VERLINDE TAKELS
Eurocrane (Azië), installeerde een VERLINDE takel in de kraan die in de krachtcentrale wordt gebruikt. Deze EUROBLOC elektrische kabeltakel heeft een hijscapaciteit van 60/12,5 ton en een spanwijdte van 11 m met een zeer hoog hefvermogen op 33 m ten dienste van de rotor op de turbinepositie die 33 m onder het kraanniveau ligt. De rotor moet vlot en in één keer omhoog gaan naar de begane grond. Deze takel gebruikt een speciale trommellengte om te garanderen dat de vereiste hefhoogte en het werkelijke verticale hefontwerp moeten worden gebruikt om de haakpositie altijd in het midden te houden en zo de nauwkeurigheid van de beweging te waarborgen.

De kraan in de krachtcentrale is van groots belang, want het is het enige apparaat dat ten dienste staat van de turbine. De kraan werd ontworpen om de rotor op te heffen en te installeren. Daarom zijn veiligheid, betrouwbaarheid en hoge nauwkeurigheid van de beweging vereist om de beste werkomstandigheden te garanderen voor alle onderdelen en personen.

Eurocrane Asia is een lokale, professionele kraanfabrikant, die ervaring heeft met dit soort krachtcentrale kranen voor verschillende projecten van EGAT (bv. Khundan-prakarnchon Dam, provincie Nakornnayok) en voor een aantal energiecentrales van zowel de overheid als van private, industriële eenheden. Het bedrijf garandeert de beste kraanoplossing, gesteund door VERLINDE takels.
Voor meer informatie, bezoek onze website www.eurocrane.co.th.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers